Flylady fogyás


Hozzászólások 32 Van valami sorsszerűség abban, hogy éppen most, a tavaszi fáradtságból kifelé kecmeregve akadtam rá a flylady. Azt hittem, valami úttörő-féle leszek ebben, hű de jó, gondoltam, de aztán kicsit utánakutatva kiderült, hogy bizony zsírégető csomag nőknek, akik ezt a programot hosszú ideje magas szinten művelik itt nálunk, Magyarországon is.

Egy kis motiváció

De miről van szó? Egy észak-karolinai hölgy, bizonyos Marla Cilley sokáig élte az elfoglalt nők életét, a karrier haladt előre, a háztartás vezetése viszont egyre inkább háttérbe szorult, egy idő után rendszeresen eluralkodott nála a zűrzavar, a káosz. Az flylady fogyás állapot, amikor az ember már úgy érzi, ezzel csak sok-sok erőfeszítés árán tud megbirkózni, ezért aztán tovább halogatja a takarítást.

Nos, Marlának egyszer csak elege lett ebből, és kidolgozott egy olyan takarítási rendszert, flylady fogyás segítségével különösebb erőlködés nélkül, egy-egy feladatra koncentrálva, napi viszonylag kis időbefektetésekkel hosszú távon elérhetjük és fenntarthatjuk az áhított rendet, tisztaságot.

flylady fogyás 8 hüvelyk súlycsökkenés

A végső cél azonban nem csupán ez, hanem önmagunk és az otthonunk szeretete, a program nevében szereplő fly szó elsősorban nem repülést jelent, hanem egy rövidítés — Finally Loving Yourself: végül szereted magad.

Flylady fogyás  itt nemcsak a takarításról, hanem önmagunk karbantartásáról is szó van.

flylady fogyás apa fia fogyás

Tehát, ha van kedvetek, gyertek velem, és tegyük meg együtt a kezdők apró lépteit Beginner BabySteps! Mivel apró léptekről van szó, ne arra számítsatok, hogy két nap alatt ragyogni fog minden, és hogy a hosszú idő alatt flylady fogyás teendőknek egy-kettőre végére érünk.

Olyan rutin kiépítéséről van szó, amelynek elsajátításával végül megszűnik a zűrzavar és a káosz; Marla ígérete szerint ez működik mindenkinél, akár teljes munkaidőben dolgozik, akár nyugdíjas, vagy otthon van a gyerekekkel.

 • Élet-mód-váltás: A napi étrend megtervezése Ha naponta ötször étkezem, a következő módom állítom össze a napi étrendemet: A kalkulátorok és saját Rodler táblázat féle számításaim alapján a számomra ideális napi kalóriabevitel kcal kalóriadeficitben, mivel szeretnék fogynide tapasztalataim alapján kcal.
 • lerajzoltam: Hogyan döntsem el, hogy mire van szükségem? +teszt | Blog, Journal, Bullet journal
 • Éget zsírt a költségvetés
 • Üdv Léna világában!
 • 30 napos rutinkiépítés - 1. nap - urban:eve
 • De nem volt ez mindig így
 • A blog alapja egy, egyelőre FlyLady - Háztartási könyvelő   néven futó csoport a facebookon Hozzá tartozó facebook oldal : FlyLady - Háztartási könyvelőés az Urban:Eve -n található FlyLady30 napos rutin kiépítő program magyarosított verziója.

Az is fontos, hogy ne akarjunk egyből fejest ugrani, és egy nap alatt letudni az apró lépések felét — éppen arról van szó, hogy szokjuk meg, minden napra jut valami. Az első lépés: ragyogjon a mosogató! Lehet, flylady fogyás viccesen hangzik, és azt gondolná az ember, hogyan lesz ettől az egy dologtól tiszta és rendes a ház, de Marla azt mondja, ő ezzel kezdte, és ez az apró szokás megváltoztatta az életét. Én csupán harmadik napja csinálom, de azt kell mondanom, óriási érzés reggel úgy felkelni, hogy ragyog a mosogató, tiszta és rendes a konyha — flylady fogyás a rend igénye szépen továbbterjed a pultra, a polcokra, az ablakpárkányra, a mikró tetejére… Ha ezt az alapos tisztítást elvégezzük, utána már csak karbantartani kell.

30 napos rutinkiépítés – 1. nap

Tehát, a következő a teendő: 1. Pakolj ki mindent a mosogatóból — szerintem célszerű azzal kezdeni, hogy elmosogat az ember, és elrakja az edényeket, eszközöket.

flylady fogyás az elkerülhetetlen súlycsökkenés meghatározása

Dugd be a mosogatót, nyomj bele Domestost, Flóraszeptet, vagy amit fertőtlenítésre használsz, majd engedd tele forró vízzel; hagyd így egy órán át.

Ha kéttálcás a mosogatód, egyszerre csak az egyikkel dolgozz. Amikor az flylady fogyás letelt gumikesztyűben nyúlj a vízbe, húzd ki a dugót, engedd le a vizet.

flylady fogyás egy hónapos fogyás rutin

Öblítsd ki a mosogatót. Valamilyen súrolószerrel Ajax, Cif, szódabikarbóna súrold ki a mosogatót, majd öblítsd ki ismét.

Egy hegyes késsel piszkáld ki a koszt a mosogató pereme alól, ahogy a köröd alól szoktad.

flylady fogyás hogyan lehet lefogyni és letépni

Tisztítsd meg a csaptelepet is, ebben jó segítséget nyújthat egy használaton kívüli fogkefe, és egy fogselyem is. Most valamilyen ablaktisztítóval fényesítsd ki a mosogatót és a csaptelepet, konyhai papírtörlővel a flylady fogyás, szerintem. Ezután minden mosogatás után töröd szárazra a mosogatót, és nem lesz vízcseppes. Úgy menj el lefeküdni, hogy a mosogatód ragyogjon. Marilla neyo fogyás írja, a mosogatód ragyogása annak a tükre, mennyire szereted saját magad — hát csillogjon!

Őszinte leszek, nekem a mosogató környéke eléggé kényes terület; mellette szoktam felhalmozni az üres befőttes üvegegeket — majd leviszem a pincébe - az üres tejesdobozokat — majd kimosom, mert csak úgy mehet a szelektív kukába - az üres sörösdobozokat — kimosni, úgy mehet a flylady fogyás -; amióta elkezdtem arra figyelni, hogy a mosogató estére szép legyen, valahogy a környéke is elkezdett tisztulni.

2008 októberi babák

Elmondtam a családnak, hogy mi a célom, és ők is figyelmesebbek lettek — na persze nem tudom, meddig tart náluk a lelkesedés, de ma reggel pl. Ó, és gyere a Facebookra is!

 • Már megint rengeteget termeltetek, alig győzök visszaolvasni.
 • Valéria Tóthová (valriatthov) on Pinterest
 • Egészséges fogyás 4 hónap
 • Lassan fogunk haladni, mert nem az a lényeg, hogy egyszerre mindent megcsináljunk, aztán kiégjünk, és jó időre elmenjen a kedvünk az egésztől.
 • Pin on Egészséges élet
 • Valahogy hímezhet
 • Zsírolvasztó, fiatalító vitaminbomba - Így fogyj szederrel!

Beszélgetni, lájkolni, nézegetni Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is. Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:- Oldal ajánlása emailben.

ALL DAY CLEAN WITH ME! // My Flylady Cleaning Routines! // 2020 CLEANING MOTIVATION