Fogyni laptop, Étrend készítés - Fogyókúra | Femina


vega slim fogyasztószer

Facebook 13 Egyre jobban fogynak a gaming notebookok Míg a komplett PC-piac egyre zsugorodik, addig a kifejezetten játékosok számára készített termékek iránt nő az igény. Ennek hála becslések szerint egy fogyni laptop alatt bő 20 százalékkal nőtt a játékosoknak szánt gépek iránti kereslet.

Hatalmas mennyiségű laptop fogy a magyar boltokban

Idén nagyjából 5,5 millió darab játékosoknak szánt notebook talál gazdára - állítja a Digitimes. A fogyni laptop lap az Nvidia által értékesített mobil GeForce videokártyák eladási adataiból indult ki, amely márka jelenleg ötből négy értékesített gamer PC-ben van jelen.

500 kalóriás napi étrend

A magazin megjegyzi, hogy az asztali PC-s alaplapokhoz hasonlóan a gamer notebookok piacán is az Asus áll az első helyen, amelyet az MSI követ. A két vállalat ugyanakkor nem ülhet a babérjain, a piacon ugyanis egyre komolyabb konkurenciaharc van kibontakozóban, amely hosszabb távon megnehezítheti a két tajvani gyártó dolgát.

fogyni segítséget

Az egyik potenciális ellenfél a különféle gamer termékekre specializálódott Razer. A szingapúri központú cég számos kiegészítővel van jelen a piacon, különféle perifériák, tehát egerek, billentyűzetek illetve fejhallgatók mellett pedig már játékosoknak szánt okostelenfonnal is előrukkolt a cég, és természetesen a gamer közösséget célzó notebook sem marad ki a kínálatból.

tudsz súlyokkal lefogyni?

A Digitimes szerint a Razer lehet az Asus és MSI legnagyobb kihívója, amely a csatához egy tőkeinjekciót is kapott a közelmúltban egy hongkongi milliárdos iparmágnástól, Léj Ká-szingtól. A forrás az európai piacra is kitér, amely az ázsiainál rendszerint komolyabb igényeket támaszt a termékek dizájnja és minősége iránt.

Ilyen tekintetben az Asus és az MSI is teljesíteni tudja a kívánalmakat, ezért a közép- és felsőkategóriás gamer masinák piacán másnak nehéz lesz labdába rúgni az öreg kontinensen.

A Távol-Kelet legnagyobb piacát jelentő Kínában nem túl nagy meglepetésre a hazai Lenovo viszi a prímet, a gyártó játékosoknak tervezett notebookjaiból fogy a legtöbb, a fogyni laptop pedig az Acer jelenti a legnagyobb konkurenciát.

Nem fogynak a laptopok

Az APAC régióban az amerikai gyártók is próbálkoznak, a Dell és a HP elsősorban belépőszintű gamer laptopokkal igyekszik piacot nyerni a helyi gyártókkal szemben. Benne egy IT-security meetupppal és Janklovics Péter standupjával. A forrás szerint Délkelet-Ázsiában idén bő 1 millió darab gamer notebook talál gazdára, amely a regionálisan a legnagyobb növekedést jelenti, igaz a Digitimes konkrét számokkal nem támasztja alá állítását.

Végül a magazin hozzáteszi, hogy a növekvő igények láttán az Asus számottevő befektetéseket, azaz bővítéseket hajt végre, hogy megtartja, illetve lehetőség szerint tovább növelje előnyét a következő évben.