Fogyni mérlegelni. Mérlegelni kell!


Mennyit fogok fogyni?

Fogyókúra alapjai – gyorstalpaló kezdőknek

Ugye gyorsan lefogyok? Nincs hozzászólás Sokak diétáját fogyni mérlegelni, sokaknak segítek elindulni a fogyásban. Aztán az indulás után elkezdődik a méreckedés. A diéta elején szoktam elmesélni az én tapasztalataimat, amivel egyből tisztába is tesszük ezt a mérlegelés meg kiló számlálás kérdést.

Leírom most Nektek is.

Igazolták, hogy fogyni nem a csodadiétáktól lehet

Én megőrültem az olyan tanácsoktól, videóktól, szakértőktől, akik folyton azt szajkózták, hogy minél lassabb annál jobb, legyél türelmes, nagyon lassan indul, de tartós lesz… Hát, köszi. Aztán persze beláttam, hogy némileg igazuk van… de én itt is az arany középútban hiszek.

fogyni mérlegelni jó ugrál a fogyáshoz

Vagyis legyen hamar eredmény, különben feladom. Az én fogyásomnál így is történt.

Fogyás futással? Ezeket az alapszabályokat tartsa szem előtt!

Az első pár napban már megindult lefele a súlyom, ami iszonyú sok erőt adott a folytatáshoz. Ez mindenkinél így működik, akik az én diétámat csinálják, talán ezért sem adják fel, akik belekezdenek velem az életmódváltásba.

Aztán persze, mivel minden tiltás ellenére naponta méregettem magam, észrevettem, hogy ingadozik a súlyom. Ilyenkor jött szívből a kiakadás: Mi az, hogy nem csak lefele megy?

Mi ez a 20 deka plusz?!

fogyni mérlegelni lefogyhat és sört iszhat?

Majd jött észből a válasz: Nyugi, ez tök normális. Hamar megtanultam, hogy ha nem akarom elrontani a napomat azzal, fogyni mérlegelni reggel fél kilóval több vagyok, mint tegnap a diéta szigorú betartása mellettakkor nem kell naponta méricskélni magam.

A dagadt kamionos 1-2 hét.

Bőven fogyni mérlegelni hetente, sőt akár 3 hetente is! Tényleg annyi minden befolyásolja azt a pár deka fel-le mozgást. Mennyit ittál, voltál-e wc-n, hormonilag hogy állsz éppen, menzesz van-e, vagy épp a hold állása milyen… Tök felesleges naponta méreckedni. A másik dolog, ami mindig téma: Te fogyni mérlegelni kilót fogytál 4 hét alatt, én meg csak kettőt. Én magamról is tudom, hogy kilósan 5 kiló pikk-pakk lement.

Mérlegelés a fogyókúra alatt

Aki 65 kilósan kezdi a diétát, annak csúcs szuper, ha 3 hét alatt fogy kilót a diéta elején. Aki meg ról indul, sokkal látványosabban fog haladni. Nem győzöm emlegetni, hogy ne hasonlítsuk magunkat egymáshoz.

fogyni mérlegelni fogyás központ agra

Mindig saját magunk tempójában haladjunk, magunkhoz viszonyítsunk. Tíz éve csak felfele jönnek kilók?

fogyni mérlegelni 6 hetes testzsír veszteség

Most meg 2 hét alatt lement 2 kiló? Hát mennyire jó?

  • Fogyni ital keverék
  • Egészséges százalékos fogyás hetente
  • Szalag ts fogyás
  • Alultápláltságot jelent.
  • Szerző: Ripost Jessie irodában dolgozik és korábban rajongott az olajban sült ételekért.
  • Le fogok fogyni a zumba- val

Örüljünk neki, és ne ostorozzuk magunkat a napi mérlegeléssel meg a másokhoz való hasonlítgatással. Én több mint egy éven át meneteltem a cél felé. Volt olyan, hogy 3 héten át!!!

fogyni mérlegelni súlycsökkenés sérülés miatt

Ha akkor feladtam volna, akkor most is kiló lennék. Vagy még több. Azt mondtam magamnak, hogy folytatom, és lássuk mi lesz még 3 hét múlva.

Így kell 40 kilót fogyni irodai munka mellett!

És láss csodát megzuhant a súlyom. Menni fog az, csak tartsatok ki!!! Itt vagyok, segítek átlendülni a holtpontokon!

fogyni mérlegelni segítsen a fogyásban az nhs- n

Tudom milyen nehéz néha… Ölelés, Éva.