Fogyás bwh, A legjobb diéta fogyás szerint a Harvard kutatói


fogyás bwh

Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek. Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek.

fogyás bwh

Bezárás Medipress Tetszett a cikk? A Brigham and Women's Kórház BWH kutatása szerint a csípős szószok erejét adó összetevő szerepet kaphat a fogyás bwh kezelésekben.

fogyás bwh

Ali Tavakkoli sebész és munkatársai megvizsgálták, hogy a csili csípősségét biztosító kapszaicin segítségével végrehajtott bolygóideg-műtétek mennyiben segítik a fogyást, mennyivel kevesebb szövődménnyel járhatnak, mint a gyomorszűkítő beavatkozás. Az eredményekről a Digestive Diseases and Sciences májusi kiadása számolt be.

A bolygóidegi deafferentáció során nem veszik ki teljesen, csupán bizonyos rostjait pusztítják el az idegnek a kapszaicin segítségével. A fogyás bwh paprika hatóanyaga azokat a rostokat semmisíti meg, melyek a gyomorból az agyba viszik a jeleket, de az ellentétes irányú kommunikációt végző részeket nem bántja.

Ez a módszer kevesebb mellékhatással is jár.

fogyás bwh

A kutatók megjegyezték, hogy további vizsgálatok szükségesek, hogy lássák, a műtétek elvégezhetők-e embereken is, és hogy a kapszaicint lehet-e adagolni közvetlenül az emberi bolygóideg-rostokra. Az eredmények azonban ígéretesek. Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk.

fogyás bwh

Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.