Fogyás cellulit, Így szabadulj meg könnyen a narancsbőrtől!


Mit kell tudni a cellulit és a fogyás közötti kapcsolatról? SzSz Sajnos a fogyás által nem biztos, hogy automatikusan megszabadulhatunk a cellulittól, azaz a narancsbőrtől.

fogyás cellulit a túlzott testsúlycsökkenés meghatározása

Egy fiatal, vékony lány bőre is lehet narancsbőrös. Sokan fogyás cellulit várják el, hogy a fogyás következtében a cellulit is eltűnik, azonban nincs minden esetben így.

fogyás cellulit elveszíthetek egy héten belül a zsírt

De akkor mi a kapcsolat a két dolog között? Máris elmondjuk!

NARANCSBŐR DIÉTA

John Layke, a Beverly Hills plasztikai sebészeti csoport igazgatótanácsa által igazolt plasztikai sebész és szakember elmagyarázta, hogy ezek a bőrhibákat a helytelen táplálkozás és a bőr alatti zsírszövetek okozzák. De mi okozza azt, hogy személyenként változik a narancsbőr mennyisége és kialakulása?

Zsírbontás otthon

Egyrészt a genetika is befolyásolja a cellulit mennyiségét, ezen kívül az életkor, a bőrvastagság, a nem és a testen lévő zsír mennyisége is. A szakértők szerint minden embernek, legyen az vékony vagy túlsúlyos, biztos, hogy van narancsbőre. Manapság több híresség is felvállalja a testén kialakult cellulitos területeket, amely remek kezdeményezés, hiszen senki sem tökéletes.

fogyás cellulit meddig veszít 5 százalék testzsírt

A cellulit kezelésében az étrend megváltoztatása és a testmozgás jelentősen segíthet hosszú távon is. A szakemberek magas intenzitású gyakorlatok elvégzését ajánlják, amelyek nem csak a zsírégetésben, hanem az izomtónusok kialakításában is fogyás cellulit. Az ilyen gyakorlatok esetén a bőr alatti zsírréteg vastagsága csökken, így a cellulit kialakulása is csökken, a bőr pedig feszesebbé válik.

fogyás cellulit magas tsh fogyás