Fogyás essex, Vélemények


fogyás essex

Bővebb ismertető Könyv adatok Bolti készlet Vélemények Bővebb ismertető Csodának nevezhető gyógyulásokról sokszor hallunk, ám ilyenkor gyakran legyintünk kételkedve, hogy ez csakis mással történhet meg.

Ez nem így van.

fogyás essex

Az orvosilag megmagyarázhatatlan gyógyulásokat, legyen szó akár kisebb lelki vagy testi eredetű problémáról, akár rosszindulatú daganatos betegségről mi magunk is segíthetjük. Arielle Essex agydaganatból gyógyult beteg.

Könyvet írt különleges módszeréről, amellyel meggyógyította önmagát, és másokat is megtanított arra, hogyan fogyás essex testüket a gyógyulási folyamat során gondolataik megváltoztatásával.

fogyás essex

Felfedezte a kapcsolatot a tudatos gondolkodás, a betegségek és a stressz között, és rátalált arra a módszerre, amellyel bárki eredményesen felveheti a fogyás essex egészsége érdekében. Arielle Essex az NLP Neuro Lingvisztikus Programozás pszichológiáját, az alternatív gyógymódokat és a spiritualitást működő módszerré gyúrta össze.

Arra tanítja az embereket, hogyan építsék be ezt a módszert az életükbe, hogyan küzdjenek meg a kríziseikkel. A gyógyulás a máshogyan gondolkodással kezdődik Könyv adatok.

fogyás essex