Fogyás Horvátország, Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!


Súlyos válság a szomszédban - A világháború óta nem fogyott ilyen gyorsan a horvát népesség MTI Portfolio Cikk mentése Megosztás Jelentősen csökkent Horvátország népessége: egyre kevesebb gyermek születik, egyre többen halnak meg, kitolódott a házasságkötések ideje és még soha ennyien nem hagyták el az országot, mint tavaly - derült ki a horvát statisztikai hivatal kedden közölt, véglegesített es adataiból.

hogyan lehet lefogyni, de egészséges maradni? fogyás sx

Horvátországban a nők átlagosan 29 éves korukban szülik meg első gyermeküket. Az Európai Unióban a nők átlagosan 30,6 éves korukban szülnek.

fogyni columbus fogyás halo felső

Ami a természetes fogyást fogyás Horvátország, tavaly 2,6 százalékkal, azaz gyermekkel kevesebb született, mint ban. Az elhunytak száma végén 3,8, azaz fővel volt több, mint egy évvel korábban. A valamivel több mint négymilliós országban 17,6 ezerrel több ember halt meg, mint ahány született.

Ez a legnagyobb természetes fogyás a második világháború óta.

A vérszegénység miatt fogyni lehet? fogyás cél táblázat

Horvátország fogyás Horvátország csatlakozott az Európai Unióhoz, így lakosai számára korlátozottan ugyan, de megnyílt az uniós munkaerőpiac. Azóta egyre több fiatal dönt úgy, hogy elhagyja az országot, Nyugat-Európában próbál szerencsét, és Zágráb nem tudja megállítani a kivándorlást. Becsült adatok szerint csak Németországban és Ausztriában ezer horvát állampolgár dolgozik.

gyümölcs diéta mario lopez fogyás

Köztük olyanok is, akik ugyan fogyás Horvátország állampolgárok, de előtte Boszniában vagy Szerbiában éltek. Csak ben ugyanakkor 47 ezer állampolgár hagyta el Horvátországot.

dzsungel lány zsírégető egyenértékű zsírégető

Emiatt Európa második leggyorsabban fogyó népességű országa lett tavaly. A demográfiai problémák megoldásának hanyagolása miatt a nyugdíjrendszer, a munka- és az egészségügyi rendszer összeomlása fenyeget az országban. Címlapkép forrása: Shutterstock.

Egy hét Horvátországban - Vlog