Fogyás iq


Számtalan diéta és módszer áll rendelkezésünkre, hogy megszabaduljunk felesleges kilóinktól, viszont ha egyik se vezet eredményre, akkor érdemes máshonnan megközelíteni a problémát. A válasz sokszor a fejben keresendő, mivel gondolataink nagyban hatással vannak lelkünkre és testünkre egyaránt.

Kövér gyerek, alacsony IQ?

Elméleti háttér Bizonyára mindenkivel megesett iskolásként, ha nagyon rettegett egy bizonyos tételtől, valamiért pont azt húzta ki.

A világon minden rezgésekből áll, így a gondolat is: tehát ha valamit igazán akarunk — vagy épp félünk tőle — és mélyen hiszünk is benne, az szétsugárzik, és megpróbálja magához vonzani azokat az energiákat, ami által meg tud valósulni.

fogyás iq A b6 segít a fogyásban

Ehhez az első, és legfontosabb, hogy agyunk alfa hullámokat bocsásson ki, amit meditációval érhetünk el, de az ébrenlét és az elalvás közt is ebben az állapotban vagyunk. Ekkor a legmagasabb az IQ, az intuíció, valamint a teremtőerőnk, így a problémamegoldó képességünk is.

fogyás iq 58 kg súlycsökkenés

A lenyelt falatok utáni bűntudat pedig csak olaj a tűzre: ha magunkhoz veszünk valamit, az örömmel tegyük, így kizárólag a pozitív energiák áramolnak belénk. A legjobb, amit tehetünk az az, hogy esténként elalvás előtt közvetlenül vizualizáljuk magunkban azt a képet, ahogy ki szeretnénk nézni, és érezni, hogy könnyedén, frissen és karcsún fogyás iq az utcán.

fogyás iq 21 lelki módszer a fogyáshoz

Tehát a jelenbe kell tenni a vágyunkat, mintha már a mienk lenne, nem elég csupán akarni. A tudatalattinkat az érzelmekkel tudjuk befolyásolni, ezért elengedhetetlen a félelmek fogyás iq őszinte vágy és megélés. Teremtőerőnk hatalmas, csak fel kell fedeznünk magunkban a képességet, hogy használni is tudjuk.

fogyás iq citrom segít a fogyásban

Elme tükre technika Farkasné Erzsébet, a Mosoly- illetve a Wekerlei agykontroll klub vezetője amellett, hogy másokat is bevezet e módszer rejtelmeibe, maga is aktívan alkalmazza saját életében. Ennek a lényege az, hogy egy fekete tükörbe beleképzelem azokat az ételeket, amiket szeretek, de magas kalóriatartalmuk miatt ki akartam iktatni az étrendemből. Ez tökéletes például azoknak, akik csokoládé függőségben szenvednek, mivel a gyakorlat rendszeres alkalmazásával nemcsak könnyedén meg tudnak tőle válni, de nem is fogják már annyira kívánni az édességet, mint előtte.

Emellett vizualizálhatjuk azt a képet, hogy ráállunk a mérlegre, és fogyás iq általunk kiválasztott résznél áll meg a mutató.

Fogyj agykontrollal!

Fontos, hogy mindezt fogyás iq érzésekkel kombináljuk! A lényeg, hogy ha valaki kipróbálta, vegye észre magán a változásokat, és ne a véletlennek tulajdonítsa azokat. Így egyszerűbb lesz bízni a módszerben, és a jövőben már az fogyás iq bármely területén segítségül hívhatjuk a tudatalattinkat. Mikor fújod ki a levegőt, képzeld el, hogy távozik belőled minden rossz érzés, gondolat.

Kapcsolódó cikkek.