Fogyás milpitas


Az állatvilágban létező minden faj tudja, hogy mire van szüksége a szervezetének, és minden bizonnyal régen mi is tudtuk, de mintha az utóbbi száz évben, az élelmiszeripar létrejöttével párhuzamosan elfelejtettük volna. A médiában tíz évente megjelenő újabb és újabb felfedezéseket követjük, melyik az a tápanyag, ami biztosan a vesztünket okozza a telítetlen zsírsav! Dietetikusok, kutatók, orvosok tanácsára igyekszünk hallgatni, tápanyagokban és nem ételekben gondolkodunk. Alapvető identitás kérdéssé vált, hogy mit fogyás milpitas hogyan eszünk, a gasztronómia korábban soha nem látott módon meghatározó szempont lett az életünkben.

Egy amerikai szupermarket láncolat már velük végezteti a készlet ellenőrzését. Míg egy embernek napokba telhet ellenőrizni egy méretes készletet az áruházban, mindezt a mesterséges intelligencia vezérelt robot kevesebb mint 1 perc alatt megoldja.

Az Egyesült Államokbeli Walmart szupermarket láncolat — amely az angol ASDA tulajdonosa is — elkezdte tesztelni a robotokat egyes üzleteiben. A robotok a polcokon levő készletet szkennelik: fogyás milpitas ilyen, 6 láb magas gép, melyet kamerákkal szereltek fel, képes a teljes készletet számba venni 90 másodperc leforgása alatt. Robot szkenneli az fogyás milpitas a Walmart üzleteiben S ha már szkennelték a polcokat, a droidok képesek megmondani, hiányzik-e valami vagy át lett-e helyezve máshova — fogyás milpitas a Mercury News beszámolójában.

fogyás milpitas

A robotok azt is meg tudják ítélni, hogy valamely árunak téves-e véletlenül a beárazása. Amikor a gépek elvégzik a szkenelést, az eladók újrapakolhatják a polcokat és korrigálhatják a helytelen árazást is, amennyiben van ilyen.

A Walmart jelenleg a kaliforniai Milpitas városában teszteli a robotokat.

A törlés kéréséig

Az óriási cég azonban azt tervezi, több mint 50 amerikai üzletében beveti őket. Két másik helyszínen, San Jose-ban is tesztelnek önálló robotokat.

fogyás milpitas

Természetes, hogy az emberek egy része attól fél, elveszik a munkáját. Test karcsú kiegészítő átlagember szerint a robotok tevékenysége valóban figyelemreméltó, különösen, ha nem cserélnek le hús-vér eladót miattuk.

fogyás milpitas

Így látja a mesterséges intelligencia vezérelt robot az árukészletet A Walmart vezetői szerint nincs tervben az eladók kiváltása robotokkal, nem céljuk változtatni a jelenlegi felálláson, ami a létszámot illeti. Ilyen tekintetben a robotok valóban 50 százalékkal produktívabbak az embernél és jóval gyorsabban is mozognak.

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz!

fogyás milpitas

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.