Fogyás önkéntesek, Pozitív gondolkodás edzésnél - Fogyókúra | Femina


Tweet A lépésszámláló vagy aktivitásmérő eszközök viselése nem növeli az egészséges testsúly elérésének esélyét egy hosszú távú, nagy létszámú amerikai kutatás szerint.

fogyás önkéntesek fogyás nincs étvágya tünetek

A kétéves kutatás, melyet a Journal of the American Medical Association JAMA ismertetett, csaknem túlsúlyos önkéntes bevonásával folyt, akiktől azt kérték, kövessék az előírt étrendet és mozogjanak többet — írja a BBC. Az önkéntesek fele aktivitásmérőt kapott, hogy azon követhesse, mennyit sportolt.

  • Pozitív gondolkodás edzésnél - Fogyókúra | Femina
  • Mi képes égetni a zsírt

A kutatás végére ez a csoport kevesebbet fogyott, mint a másik, melynek tagjai nem viseltek semmilyen aktivitásmérőt. A tanulmány készítői szerint ez nem vonja magával, fogyás önkéntesek ki kellene dobni a technológiát, csak azt, hogy nem szabad túlságosan bízni abban, segíti a fogyást.

fogyás önkéntesek dicsőség fogyás tóvidék

Az eszközök népszerűsége ellenére, eddig kevés kutatást végeztek arról, hogy viselésük valójában miként befolyásolja a testsúlyt és az edzettséget. A Pittsburghi Egyetem vizsgálata az egyik első randomizált kutatás ezen a területen. A kutatók azt az eredményt kapták, hogy az aktivitásmérőt p1000 fogyás átlagosan 3,6 kilogrammot adtak le, míg a kontrollcsoport, akik nem kaptak fitneszmérőt, 5,9 kilogrammot.

fogyás önkéntesek éget a legtöbb zsírt egy hét alatt

Fotó: rf. John Jakicic, a kutatás vezetője úgy vélte, az emberek hajlanak arra, hogy egy ideig használják az aktivitásmérőt, aztán, ahogy elmúlik az újdonság varázsa, elveszítik érdeklődésüket a lépésszámláló iránt. A kutató szeretné megvizsgálni, mi az oka, hogy egyes emberek nagyobb kedvvel fordulnak fogyás önkéntesek technológiához, mint mások.

fogyás önkéntesek sk khoza fogyás