Fogyás Portugália, Navigációs menü


éget az alsó haszsírt

A sikeres fogyás titka Azok az emberek, akik fokozatosan veszítenek súlyt nagyjából 0,45 — 0,9 kilót hetentesokkal sikeresebbek a fogyásban — áll az amerikai Betegségellenőrzési fogyás Portugália Megelőzési Központ jelentésében. Az elfogyasztott kalóriáknak körülbelül 10 százalékát égetjük el az emésztéssel, miután ettünk, s durván százaléka ég el fizikai aktivitás közben — írja a tanulmány.

joan vadász fogyás

Az összes kalória, amelyet fogyasztunk, az ételből és a megivott italokból származik, ám csupán a kalóriák egy része veszik el a testmozgás által — figyelmeztet a szakértő. Egy átlagos ember — kivéve a profi sportolókat — százalékot éget el napi kalóriáiból edzésen keresztül.

mac fogyás tweet

Ez pedig a legtöbb esetben kicsit sem egyenlő az ételfogyasztással, amely a test energiabevitelének százalékát teszi ki — fejtette ki Alexxai Kravitz, az amerikai Nemzeti Cukorbeteg, Emésztés és Vesebetegség Intézet kutatója. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy nem kell edzeni.

segítség a fogyáshoz

A testmozgás igen fontos az erősítés, az izomépítés, rugalmasság és a betegségek távoltartása és kezelése szempontjából, fogyás Portugália a szívbetegséget és a diabéteszt. Ám miközben az edzés segítheti a fogyást, az étrend jóval jelentősebb életmódbeli tényező — emelték ki a kutatók.

Megosztás Facebookon Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem Email cím.

hogyan lehet lefogyni a 30- as évek végén