Fogyás ramen


Az elképesztő diétát napi három órás edzés követte, ám a látványos fogyásra kis híján ráment a sztár egészsége!

TRYING BIRRIA RAMEN NOODLES FOR THE FIRST TIME!! **AMAZING**

A rapper egy amerikai focistát alakít a fogyás ramen, akinél rákot diagnosztizálnak a történet szerint. Ám a drasztikus súlyveszteségre a valóságban is fogyás ramen ráment a sztár egészsége.

fogyás ramen zsírégető csavar

A rapper speciális folyadék-diétát követett, amit minden nap 3 órás kemény edzéssel egészített ki, hogy leolvadjanak róla a kilók.

Így testsúlya 95 kilóról 70 kiló alá csökkent. Elmondása szerint Robert De Niro inspirálta, aki a Taxisofőr című mozira 16 kilótól szabadult meg.

fogyás ramen hogy fogyjak le gyorsan hasról

A forgatást 50 Cent tavaly nyáron fejezte be, a leadott súlyt pedig ezután fokozatosan szedte vissza, így mára újra egészségesen néz ki. A 35 éves rapper a rendező, Mario Van Peebles szerint nemcsak céltudatos, hanem okos és nagyon fegyelmezett is — tehát egyáltalán nem olyan, mint amire korábban számított.

fogyás ramen mikor jelentkezik zsírcsökkenés?

További érdekesség, hogy a Fiddy becenévre hallgató világsztár a karján lévő tetkóit is eltávolíttatta a film kedvéért: egyszerűbbnek tartotta, mint minden nap végigülni azokat az unalmas órákat a sminkszobában, míg mindet eltüntették….