Fogyás Szöul


Több évtized után ismét élnek szabadon nipponíbiszek Dél-Koreában Utoljára ben láttak vadon élő példányt ebből a veszélyeztetett madárból.

a legjobb fogyó cinchers

Ezt ne hagyja ki! Történetek, érdekességek, hírek és aktuális programok a Balatonról itt: likebalaton.

dmha zsírégetés

Veszélyeztetett nipponíbiszeket Nipponia nippon engedtek szabadon szerdán a dél-koreai vadonban a Koreai-félszigetről negyven évvel ezelőtt kipusztult faj újrabetelepítésének jegyében. A nipponíbisz újratelepítési központban fogyás Szöul negyven madarat a biológiai sokféleség nemzetközi napjához igazítva engedték szabadon nagyjából kilométerre délkeletre Szöultól.

A veszélyeztetett nipponíbisz igen elterjedt volt a Koreai-félszigeten egészen a második világháborúig, majd állománya hirtelen fogyni kezdett és utoljára ben láttak vadon élő példányt a koreai demilitarizált övezetben.

Clif rúd rossz fogyás

A kelet-ázsiai ország azóta próbálja visszatelepíteni a fajt a vadonba, hogy ban egy nipponíbisz párt kapott ajándékba Fogyás Szöul. Hat évvel ezelőtt Hszi Csin-ping kínai elnök két hím madarat ajándékozott Dél-Koreának fogyni háttér nagyjából ezzel egy időben létrehozták az újratelepítési központot.

A központban jelenleg nipponíbiszt nevelnek.

fogyás mondat példák

A héten szabadon engedett negyven madarat nemük és koruk alapján válogatták össze, hogy növeljék az életben maradásuk esélyeit. Az illetékes hatóságok tápláléklelő és fészkelőhelyeket alakítottak ki a vadonban a nipponíbiszeknek, hogy megkönnyítsék számukra az alkalmazkodást. A madarakat GPS-es nyomkövetőkkel is felszerelték, hogy megfigyelhessék napi mozgásukat.

Borítókép: illusztráció.

fogyni rövid távon