Fogyás tűkkel, Akupunktúrás tűvel fogytál? Erre vigyázz!


Szeretnéd a diétádba fektetett energiádat többszörösére fokozni? Akkor a talpmasszázzsal kombinált fülakupunktúrára van szükséged.

Fogyasztó fülakupunktúra- a gyógyszermentes fogyás titka Gyógyszermentes fogyás titka A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást. Szűkítse őket város szerint!

fogyás tűkkel

Az akupunktúra több ezer éves kínai fogyás tűkkel tapasztalatokon alapuló tudomány, mely már 20 éve Magyarországon is bizonyítja, hogy kiváló gyógyító módszer. A természetes energiaáramlást tűszúrással, vagy lézeres eljárással segítik elő. Betegségeink akkor természetes segítséget fogyás, amikor a szervezet energiaáramlása zavart szenved.

fogyás tűkkel

Az energetikai blokkok kezdetben csak bizonyos tüneteket, panaszokat okoznak, ezek tartós fennállása vezet a kimutatható szervi elváltozásokhoz. Akupunktúrával a szervezet energiaáramlási zavarai megszűntethetőek, az energetikai blokkok oldhatóak.

A kezelés során szervezetünk öngyógyító rendszere aktivizálódik. Javul a szervek működése, jobb lesz az emésztés, a fogyás tűkkel és az immunrendszer működése.

fogyás tűkkel

A fülakupunktúra kiválóan alkalmazható étvágycsökkentés, anyagcsere serkentés, hormonszabályozás, emésztőrendszeri problémák, fogyás tűkkel, kényszeres evés esetén. A kezelések hatására kevesebb étellel jóllakunk, így kisebb mennyiségű kalóriát viszünk be, melyet egy helyes ételtársítási étrenddel ötvözünk.

Elérhetőségeink Fülakupunktúra, fogyás Testünk több részén van, annak egészét képviselő ún. Az ún. A mikro rendszerben minden szerv reprezentálva van energetikai harmonizálásra szolgáló ponttal. A fülakupunktúra sajátossága, hogy számos, a hormonműködéseket befolyásoló, így a fogyás támogatásánál alkalmazott, akupunktúra-pontot kizárólag itt találhatunk meg.

Előnye, hogy az éhségérzet jelentkezésénél az ezt befolyásoló pontra rá lehet nyomni az oda beszúrt tűt, s így az éhségérzet csökken illetve elmúlik. A hagyományos tűkkel heti 3 alkalommal alkalmanként 30 percet kell eltölteni kellemes zene, egy finom tea, valamint jó olvasnivaló társaságában.

fogyás tűkkel

A tartóstűvel heti 1 alkalom 15 percet vesz igénybe. A hagyományos fülakupunktúra heti 3 alkalommal történik, melyet eldobható, egyszer használatos steril tűkkel végezzük.

fogyás tűkkel

Lehetőség nyílik a tartós tűre is, melynek az az előnye, hogy hetente 1 alkalommal kell jönni tűcserére, pici ragtapaszokkal van behelyezve a fül kagylójába, melyet a hajjal szépen el lehet rejteni. Fülakupunktúra menete a Mátyásföld Klinikán.