Karcsúsító fogantyú, Hajlított fogantyú inSPORTline gumis markolattal 68 cm


Fitnesz Electronic Star.

karcsúsító fogantyú

A Klarfit Jumpanatic fitnesz trambulinnal nagyon gyorsan elégetheti a kalóriákat. Egyszerre edzi az állóképességet, karcsúsító fogantyú koordinációt és az egyensúlyt.

karcsúsító fogantyú

Az ugrálás a trambulinon nemcsak szórakozás, de igazi kihívás több mint izom számára. Többször annyi kalóriát égethet el, mint az ugyanannyi ideig tartó kocogás során.

karcsúsító fogantyú

A Klarfit Jumpanatic fitnesz trambulin 84 cm-es átmérőjű ugrálófelület cm átmérőjű vásznát innovatív módon, gumikötelek segítségével erősítették a stabil acélcsöves kerethez felerősítve küldjük. Rugózása nagyon puha, amely kíméletes az ízületekhez. A strapabíró rugóknak köszönhetően nem ad ki zavaró hangokat.

karcsúsító fogantyú

A biztonságos fogódzkodásról — még az elszántabb gyakorlatok során is — a karcsúsító fogantyú magassági fokozatban állítható párnázott fogantyú gondoskodik. További biztonságot ad a csúszásmentes ugrálófelület.

karcsúsító fogantyú

Megfelelő méretének köszönhetően a Klarfit Jumpanatic fitnesz trambulin ideális edzőeszköz kint és bent egyaránt. Különösen alkalmas otthoni edzőberendezésnek fiatalok és idősek számára egyaránt, hiszen nagyon szórakoztató.

Amikor éppen nem használja, középen összecsukhatja, majd helytakarékosan tárolhatja.

karcsúsító fogantyú

Választható színek: feketefehér Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a trambulint összeszerelésre készen küldjük. Az összeszerelése nagyon egyszerű, körülbelül 30 percig tart.