Kopogtatott fogyni


Ez a módszer pedig az EFT módszere.

  • Súlycsökkentő program visszajelzései hétről hétre Mi volt a résztvevők véleménye a Súlycsökkentő programról hétről hétre?
  • EFT, A HATÉKONY SEGÍTSÉG A FOGYÁSBAN - Egészséges Élet 40 felett
  • Fogyni kellene, de hogyan? Veszprémi orvos segít a szakszerű fogyásban! | Veszpresszó

De mi is ez a furcsa módszer? A kezelő a kliensen a meridián pontokat kopogtatja ujjbegyekkel, elindítva az intelligens szervezet öngyógyító folyamatait.

kopogtatott fogyni

A módszer alapjainak kifejlesztője Gary Craig, aki a kopogtató sorozatot úgy alkotta kopogtatott fogyni, hogy az tartalmazza az összes meridián pontot. Az EFT lényege a gyógyulás, az elengedés, valamint a tanulás a múltbéli traumáinkból és negatív tapasztalatainkból.

kopogtatott fogyni

A kopogtató módszer kiválón alkalmas: fizikai fájdalmak, fóbiák és függőségek kezelésére. Megszüntethet például egy fejfájást, derékfájdalmat, félelmet a vizsgától, autóvezetéstől, cigaretta vagy csokoládé függőséget, vagy elmúlhat a pókfóbia is akár.

  1. Súlycsökkentő program visszajelzései hétről hétre « kerepesiek.hu
  2. Tweet Tavasszal még gluténmentes diétával sanyargatta magát Cate Blanchett és Julia Roberts, hogy a legjobb formájában mehessen az Oscar-gálára, mára már Hollywoodban is a spirituális diéta a legnagyobb divat.
  3. Karcsúsodj EFT-vel - dr. Szőkék
  4. Hogy jobban lásd a pontokat, ezen a képen kinagyítottam.
  5. Fogyni kellene, de hogyan?
  6. Nem ez volt az első alkalom, évek óta fotóznak, és mindig nagyon fontos volt, hogy jól álljanak rajtam a kiválasztott ruhák.

Mi az a kopogtatás? A kezelés úgy történik, hogy a fejen, kézen és a törzsön ujjbegyekkel kopogtatjuk a meridián pontokat, miközben mondatokat és szavakat mondunk.

kopogtatott fogyni

A kopogtatás teljesen fájdalom mentes, kellemesnek mondható. Hatására kopogtatott fogyni problémával kapcsolatos rossz érzések, a testi tünetek csökkennek, elmúlnak.

EFT - Erzelmi Felszabadulas Technika - Fogyas EFT-vel 1. rés

Mi történik a kezelésen? A kezelés négyszemközt történik, teljes titoktartás mellett. Egy alkalom általában egy órát vesz igénybe.

Visszajelzések az 1. hét után

Testi tünet esetén mindig felmerül a kérdés, lehet-e valamilyen lelki oka a problémájának, amelyre a testi tünet kezelése mellett, szintén kopogtatunk. AZ EFT kezelés nem helyettesítheti a hagyományos orvoslást, annak kiegészítője. Forrás: www.

Kedves Judit! Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a Karcsúsodj Eft-vel tanfolyamon. Sokat hallottam, hogy ilyen az alkatod, erősek a csontjaid stb.

Mindjárt a legelején abban, hogy ne akarjak állandóan csokoládét enni. Aztán lépésről lépésre feltártuk, feltártam azokat a lelki problémákat, korlátozó hiedelmeket, melyek akadályoztak a tartós súlycsökkentésben.

kopogtatott fogyni

Megtanultam kezelni a sóvárgást és leküzdeni a lustaságot, hogy sportolni kezdjek. Még ma is előfordul, hogy kopogtatnom kell, ha nincs kedvem edzésre menni   szerencsére ez ma már nagyon ritkán fordul elővagy valami "bűnös" ételre áhítozom.

kopogtatott fogyni

De ebben a módszerben az a legegyszerűbb, hogy a kezünk mindig nálunk van és bárhol, bármikor tudjuk alkalmazni.