Mhp zsírégető


mhp zsírégető

Zselatin, mikrokristályos-cellulóz, magnézium-sztearát, Szilícium-dioxid, titánium dioxid Figyelmeztetés: 18 éven aluli nem használhatja a készítményt! Ne használjon a készítmény mellett más étrend-kiegészítőt, ami szinfrint vagy koffeint tartalmaz! Ne szedjen fenilefrin vagy koffein tartalmú gyógyszerrel!

Ne használja egyszerre 8 hétnél tovább.

mhp zsírégető

A termék használata előtt konzultáljon orvosával, ha bármilyen más mhp zsírégető, vényköteles gyógyszert, kábítószert, antidepresszánsokat, aszpirint, gyulladáscsökkentőt, mhp zsírégető, efedrint, vagy más stimulánsokat tartalmazó készítményt szed. Ne szedje a terméket, ha a családban elő fordult prosztatarák, szívbetegség, koleszterin probléma, máj, vese vagy pajzsmirigy betegség, pszichiátriai vagy epilepsziás gond, vizelési nehézség, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívritmuszavar, visszatérő migrén vagy glukóma.

Ne lépje túl az mhp zsírégető napi mennyiséget!

mhp zsírégető

Az ajánlott adag túllépése egészségkárosító hatásokat okozhat, és emellett komoly mellékhatások tapasztalhatóak: Akné, hajhullás, gyors szívverés, szédülés, fejfájás, légszomj, agresszivitás, ingerlékenység, ösztrogénszint emelkedése. Ha műtét előtt áll, az előtt 2 héttel hagyja abba a termék szedését! Ha hasonló tüneteket tapasztal, hagyja abba a termék szedését, és forduljon szakemberhez!

mhp zsírégető

Gyermekektől elzárva tartandó!