Pezsgőfürdő fogyás. Fogyás pezsgőfürdő. Jakuzzizás közben fogyni? - Igenis lehetséges!


Július Diétázott, izzasztó edzéseken vett részt.

pezsgőfürdő fogyás

Csakhogy teljesen megváltoztatta az életét egy súlyos autóbaleset, ami után ideiglenesen mozgásképtelenné vált, hat hónapon át alig tudott mozogni. A rehabilitációs terápia részeként sokat kellett jacuzziban ülnie, és attól félt, visszahízza a küszködések árán leadott kilókat. Ám meglepődve vette észre, hogy több kiló olvad le róla, mint korábban, és egészségesebbnek érzi magát, mint azelőtt — adott hírt róla a Daily Mail.

pezsgőfürdő fogyás

Bridget Praytor Naponta több órát töltött a medencében, ahol sok férfi és nő mesélt neki arról, milyen nehezen tud lefogyni. Ahogy ezt végiggondolta magában, a valóságban is fogyni kezdett.

pezsgőfürdő fogyás

Ezen a tapasztalatán felbuzdulva tollat ragadott és többek között megírta a Hogyan ne diétázz című könyvét.

Mint pezsgőfürdő fogyás, a fogyni vágyó emberek legnagyobb hibája, hogy nem változtatnak a gondolkodásukonami pedig fontosabb pezsgőfürdő fogyás, mint az, hogy mit tesznek a szájukba.

pezsgőfürdő fogyás

A könyv megjelenése után sokan áradoztak az új filozófiáról, bár alátámasztott összefüggések híján a magunk részéről kevésbé hisszük, hogy a jakuzzinak bármi köze lehetett a sikerhez; Bridget talán egy egyszerű fotelben üldögélve is eljuthatott volna a nagy felismerésig. Tetszett a cikk?

6 FOGYÁS TIPP - ÉGESS TÖBB ZSÍRT, PIHI KÖZBEN! - Így GYORSÍTSD a ZSÍRÉGETÉST: