Rutin zsírégető, Keresés az oldalon


tíz egység elhelyezése a fogyás érdekében

Kiss Kriszta Az egészségünk szempontjából a testmozgás elengedhetetlen, legyen szó bármilyen formájáról, ám, ha fogyni is szeretnénk, érdemes kardió edzéseket beiktatnunk a heti rutinunkba. Javulni fog ugyan a tartásunk, erősödik a gerincünk és a lábunk, de jelentősebb súlymozdulást nem fogunk tapasztalni, bármennyit is gyalogolunk, ha nem gyorsítjuk fel a tempót.

új remény fogyás

Az alábbi edzés főként kardió gyakorlatokból, és a végén nyújtásból áll. Eliza Shirazi, a Kick It by Eliza program kitalálója, a tánc, a fitnesz és a rutin zsírégető dinamikus elemeit kombinálja egymással, az egyvelegből pedig egy igazán ritmusos és változatos edzés kerekedett ki, mely feltornássza a pulzust, rutin zsírégető átmozgat, mégis vállalható. Bár a felesleges kalóriákat csak kardió jellegű mozgásformákkal tudjuk elégetni, arra is gondolnunk kell, hogy ne legyen egyoldalú az edzésprogram unk.

végső forma zsírégető mellékhatások

A sikerhez nemcsak a súlyvesztés, hanem a feszesebb testkontúr is hozzátartozik, ezért az erősítő, feszesítő feladatokról sem szabad megfeledkeznünk. A videóban látható edzés kicsit ezt is, azt is tartalmazza, fél órába sűrítve, ám az az izomcsoportok megdolgoztatására ennél több időt kell szánnunk, így célravezető lehet, ha felosztjuk a hetet, aszerint, hogy mikor végzünk kardió gyakorlatokat, mikor feszesítünk vagy súlyzózunk.

a legjobb zsírégető, mellékhatás nélkül

Nem kell nagy nehézségi fokokra gondolnunk, mert a felosztott edzések egymást támogatják, így jobb rutin zsírégető érhetünk el a fogyásban és az alakformálásban. A táncos erőfejlesztő mozdulatok jó hatással vannak a ritmusérzékünkre, ugrálás közben a pulzusunk megnő, a rúgások pedig a comb- és hasizmokat is fejlesztik.

vékony fogyás dixie hwy

A nyújtás szintén nagyon hasznos, hiszen felfrissíti a testet, kimozdítja az rutin zsírégető a görcsös állapotukból, ezáltal stresszoldásra is tökéletes. Kiemelt kép: Getty Images.