Sikertelen fogyás


Veled is előfordult már, hogy megfogadtad, most tényleg leadod a plusz kilókat, de nem sikerült?

Mi állhat a sikertelen fogyás hátterében?

Újra és újra kudarcba fulladtak a diétáid, és csoda módszereid? Úgy érzed, nincs kitartásod? A sikeres fogyás fejben kezdődik, és ott is dől el. Ha több, mint 5 kiló plusz van rajtad, akkor mindenképpen kell foglalkoznod a lelki oldallal is, egyébként téged is a jojó diéta fog jellemezni. Néhány kiló le, majd sok kiló fel, majd újra pár kiló le, és újra visszajön. sikertelen fogyás

A sikertelen fogyókúra okai

Pár év alatt szépen meg lehet ezzel a módszerrel hízni, és az eredeti 5 kiló plusz már akár 25 is lesz. Miért nem sikerült eddig lefogynod? Valódi döntés sikertelen fogyás születik. Halogatsz, és végtelenségig sorolod, hogy miért nem alkalmas most az idő a diétára, a mozgásra, és minden olyan dologra, ami közelebb vinne a célodhoz.

Döntened kell, hogy megcsinálod!

A sikertelen fogyókúra 7 lehetséges oka

El kell határoznod, hogy akkor is csinálod a diétát, mikor nincs hozzá kedved! A megszokott ugyanis a biztonságos terep, míg a változás az sikertelen fogyás, ismeretlen, szokatlan, bizonytalan. Az ego is a status quo-t, a mozdulatlanságot szereti, és inkább döntünk az ismert és biztonságosnak ítélt rossz mellett, mint a változás mellett.

Ilyen az emberi természet, de sikertelen fogyás lehet szerencsére változtatni. A változás jó! A félelmeket el lehet és el is kell engedni!

Sikertelen fogyókúra kineziológus szemmel

Az önsorsromboló progamból meg ideje kiszállnod! A helyreállítására önismereti és fejlesztő gyakorlatokat javaslok. Tegyél meg minden nap valami apróságot magadért, és mindig tedd meg, amit megígérsz magadnak!

legsúlyosabb ember fogyás fogyás a bél egészségén keresztül

Így nap, mint nap sikerélményed lesz, és ez egyre jobban feltölt önbizalommal, és amint elhiszed, hogy képes vagy rá, onnantól meg is tudod csinálni. Bármit, amit szeretnél!

Top 40 ok a sikertelen fogyás mögött!

Mert ez szinte az sikertelen fogyás lelki bajodnak az alapja. Ha nincs önszeretet, nincs önbizalom sem. Ha nem tudod magad szeretni, akkor nehezedre fog esni, hogy mástól elfogadd a szeretetet.

diétás turmix a pácolt hagyma nem éget zsírt

Sőt, lehet, hogy észre sem veszed, hogy milyen sokan adnának, csak te elhárítod, vagy távol tartod magadtól őket. A szeretetet adni, elfogadni, áramoltatni tudni kell, hogy a fölösleges kilók véglegesen eltűnjenek.

Tanuld meg szeretni magad! A tudatalattink számtalan hiedelmet és programot futtat, amik közül sajnos vannak olyanok is, amik korlátoznak, vagy akár meg is akadályozzák, hogy hogyan lehet fogyni a leggyorsabban lefogyj.

Sikertelen fogyás

Hiába határozod el, hogy akkor most változtatsz, akár még meg is tervezed, hogyan fogod kivitelezni, mikor ott leszel, újra és újra beleesel ugyanazokba a csapdákba, majd elkeserdsz, és feladot. Voltál már így? Nem kell, hogy így menjen tovább!

Új szokások kialakításával, amik szolgálják a célodat! Nem kell nagy dolgokra gondolnod!

zsírégető liss fogyni a 40- es éveiben

Elég, ha minden hónapban változtatsz valamin, kialakítasz egy új szokást. Az évi 12 új szokás, ami szolgálja az egészséged, és támogatja a fogyókúrádat.

Tweet A túlsúly és elhízás a XX. A súlyfelesleggel rendelkező emberek számának járványos méreteket öltő növekedése jelenleg az egyik legnagyobb népegészségügyi probléma a társadalom, a gazdaság és az egészségügyi ellátórendszer számára. Ráadásul az elhízással több, mint 50 féle betegség is kapcsolatba hozható, így az elhízottak egy része nemcsak egy, hanem többféle betegséggel is rendelkezik. Az egyre sürgetőbb kihívás vezetett egy új orvostudományi szakterület, az obezitológia kialakulásához. Mit takar az obezitológia fogalma?

Próbáld ki! Minek a sikertelen fogyás lesz január? Mit fogsz bevezetni magadnak, ami könnyedén megy, és még örömöt is okoz?

fogyás tippeket Sadhguru fogyás a Costa Rica visszavonulása

Szeretettel kívánok csodás új évet! Polgár Lili.