Sāra fogyás, Többet szeretne tudni a proteines diétáról?


Sāra fogyás tükör fogyókúra és szalon

Testsúlya felétől megszabadult Sara: beleszeretett a személyi edzője Life. A munka közben ráadásul szerelmet is talált: edzőjével házasodtak össze. A 38 éves Sara egészen fiatalkorától kezdve küzdött súlyproblémákkal, szinte egész életében túlsúlyos volt.

Minden akkor kezdődött, amikor a szülei elváltak.

Sāra fogyás fogyás jhansi

Édesanyja nagyon rosszul érezte Sāra fogyás, ezért folyamatosan evett, és Sarát is magával rántotta. Az akkori barátommal kerti bútorokat nézegettünk, és amikor kipróbáltam az egyik széket, összetört alattam.

Szerző: Fehér Elena Az akaraterő egy olyan eszköz, ami képes teljesen megváltoztatni az emberek életét. Így van ezzel Sara Magnusson Backström, a 37 éves svéd hölgy is, aki évekig küzdött az elhízás ellen, míg végül sikerült megtalálnia az egyensúlyt. Az eredmény: lefogyott több mint 80 kilót! A photo posted by bumbi79 bumbi79 on Jul 30, at Sāra fogyás PDT Sara súlyproblémái akkor kezdődtek, amikor 19 évvel ezelőtt megszülte kisfiát és rákapott a gyorséttermi ételekre.

Nagyon megalázó volt, és úgy döntöttem, nem akarok tovább így élni" — mondta Sara, aki bele is fogott az életmódváltásba. Ehhez egy kitűnő edzőt kapott, aki mindenben segítette.

Sāra fogyás napi 1800 kalória

A kemény diéta és a heti 4 edzés hamar megmutatta eredményét, már az első héten 6 kilót fogyott, két év alatt epdig Sāra fogyás ledobnia 75 kilót, vagyis korábbi testsúlya felét.

Az edzések alatt ugyanis nemcsak az izmok, az érzelmek is erősödtek: ő és személyi edzője, Fredrik Magnusson egymásba szerettek, és már össze is házasodtak.

Sāra fogyás fogyás és zsírégetés különbség

Természetesen Sara azóta sem hagyta abba az edzést, és boldogabb, mint valaha. Kapcsolódó cikkek.