Swing zsírégetés. Muscle and Fitness testépítő és fitnesz magazin


10 Minute Kettlebell Workout for an efficient Total Body Workout

Dolgozz harangsúllyal otthon saját fitnesz termedben! Hatékony edzést építhetsz fel zsírt égetve potyognak majd a kilók rólad.

fogyás t9

Felépíthetsz ingyen magadnak edzésprogramot s időt és pénzt spórolsz. Kiegészítheted így az ún. Mutatunk néhány gyakorlatot és segítünk a megfelelő kettlebell kiválasztásában.

bariarikus fogyás család

Kérünk edzés előtt mindig konzultálj orvosoddal. Már ez az egyetlen mozdulatsor elegendő ahhoz, hogy teljes edzéstervet készíts.

férfiak egészségügyi zsírégető táplálékkiegészítő

Kezdőként swing zsírégetés a mozdulattal kell kezdeni és tökéletesíteni, mielőtt más gyakorlatokat végeznél. Ne legyél türelmetlen: kell idő az elsajátításhoz. Csak gyakorolj,gyakorolj!

A hatékony zsírégetés alapjai

A Swing ugyanis jobban tanít swing zsírégetés és edzi a lábadat, a törzset és hátadat, sokkal jobban mint más fitnesz gyakorlatok. Megéri az időt erre befektetned. A legfontosabb: az erő lábaidból és csípődből jöjjön, NE a karjaidból az erőhatás a csípőből kirobbanó legyen, szinte felfelé lököd a kettlebell-t feneked ennél a gyakorlatnál hátrafelé mozduljon, mintha le akarnál ülni hátad legyen bot-egyenes valamint mellkasod egyenes 2 Kettlebell Clean Amint tudod a " Swing "-et jöhet a " Kettlebell Clean " mozdulatsor.

Ez az edzésforma előkészít egy másik ún.

fogyni, és még mindig enni cukor

Fontos : az erő a lábakból jön kitörő mozdulat a csípőből a kettlebell-t a testhez közel a magasba emeljük 3 Kettlebell Overhead Press Ha már jól végzed swing zsírégetés " Kettlebell Clean "-t folytathatod ezzel a mozdulatsorral.

Karokat és válladat valamint törzsedet erősíted hatékonyan. A következőket tartsd swing zsírégetés kiindulás a " Kettlebell Clean " pozíció fogyókúra egy hónap alatt legyen feszítve: has, fenék és swing zsírégetés feszes nyújtsd ki könyököd és nyomd karodat nyújtott helyzetbe utolsó pozícióban a felkar közel van a fülhöz és a váll megereszett.