Webes fogyás


Fogyást segítő meditáció - Érd el könnyedén vágyott alakod!

A web 2. Így nem meglepő, hogy a fogyibiznisz is megjelent már az Interneten.

webes fogyás 1 hetes fogyás visszavonulás

A fogyasztó videójátékok után néhány olyan közösségi oldalt mutatnék be, melyek a fogyást szolgálják a közösség erejét igénybe véve, hol diétás tanácsokkal, hol pedig mutatós súlydiagramokkal.

Kezdjük talán a webes fogyás szolgáltatással, a Traineo-val.

„A tervem kisebb kitűzött célok teljesítésével segít a végső cél elérésében.“

Regisztráltam, hogy saját szememmel lássam az előnyeit, így miután beállítgattam a súlyomat, magasságomat és fogyókúrás céljaimat firtató adatokat, a következőkkel találtam szembe magam: Saját edzéstervet készíthetünk, sőt ha az edzőteremből visszatérve néhány kattintással beállítgatjuk, milyen gyakorlatokat végeztünk, megmutatja, mennyi kalóriát égettünk el. Diétás tanácsokat is ad, e-mailben értesít minket, nehogy elfeledkezzünk a betartandó változtatásokról.

A súlyunk változását diagramokon követhetjük webes fogyás, egyben kiszámolja a test-tömeg indexünket, sőt szigorúan figyeli, mennyi van még hátra a beállított cél eléréséig.

Webes fogyás miért velejéig web 2.

webes fogyás lefogyni fogyni

Ráadásul kapunk egy traineo. Akár motivátorokká is válhatunk, ha meggyőző az eredményünk.

webes fogyás fogyni glucerna

A regisztrálás után ez a kép fogad bennünket. A következő oldal az Extrapounds. Arra alapoznak, hogy egy személyes élmény jobban segíti a fogynivágyókat, mint egy személytelen honlap.

webes fogyás fogyni még több pisilni

Előnyös tulajdonsága talán az, hogy részletesebben tudjuk követni súlyunk, testméreteink változásait. A DietTelevision.

Olvastad már?

Diétás turmix receptek Gimme Megjegyzem, egy darab magyar felhasználója sincs a regionális statisztikák szerint. Ha bárki használta valamelyiket, várjuk a visszajelzést. Ha tud jobbat, vagy tud hasonló céllal működő magyar nyelvű oldalt, pláne várjuk!