Zsírégető pálca, Zsírégető élelmiszerek (képek)


Már most óriási sikere van Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban, azonban Magyarországon még kevésbé ismerik ezt az újfajta különlegesen kellemes és egzotikus masszázsfajtát.

zsírégető pálca svájci fogyás

A bambusz masszázs olyan exkluzív masszázs, mely során eredeti bambusz olajat használva, minden testrészre meghatározott méretű bambusz rudakat használnak, a megfelelő nyomás érdekében. A bambusz olaj pedig regenerálja, meggyógyítja és táplálja a bőrt, tehát nemcsak egészségügyi, hanem kozmetikai szempontból is számos pozitív előnnyel bír ez a masszázsfajta.

A bambusz masszázs lazítja az energetikai blokádokat a testben, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését a testben, továbbá csökkenti az izomfeszültségeket és felszabadítja a gerincfájdalmakat. A fűtött bambusz pálcák egyidejűleg serkentik a bőrt, és enyhítik az idegvégződéseket, továbbá ötvözi a hagyományos masszázs előnyeit, és kellemes, megnyugtató hőérzetet ad a vendég zsírégető pálca.

zsírégető pálca fogyás 4 hetes exante

Pozitív hatásai a vendég számára: A masszázs egyedi technikája különleges, kellemes és megnyugtató érzést nyújt a vendég számára. Csökkenti a stresszt és a fáradtságot Serkenti a vérkeringést Speciális mozdulatoknak és eszközöknek köszönhetően a mély izmokat zsírégető pálca alaposan megdolgozza Enyhíti az izomfeszülést Nyirokkeringésre is pozitív hatással van Semlegesíti a negatív energiákat Előnyei a masszőr terapeuták számára: Ez az innovatív új masszázs egy áldás a masszőrök számára, mivel nem terheli meg a kezeket, csuklót a testet, ezáltal csökkenti a fáradság érzetet és a stresszt.

Egyéb adatok

Lehetővé teszi, hogy egyszerűen, nagyobb nyomást alkalmazzon a masszőr, anélkül, hogy nagyobb fizikai megterhelés zsírégető pálca. Ez pedig lehetővé teszi, hogy a masszőr a legkedvezőbb masszázst nyújthassa vendége részére, zsírégető pálca, képes lesz hosszabb masszázzsal kényeztetni vendégeit anélkül, hogy elfáradna.

Előnyei a Gyógyfürdők, Szalonok számára: Ez egyedülállóan új masszázsfajta bevezetése számos előnyöket adhat a különböző Hotelek, Wellness fürdők, Gyógyfürdők, Szalonok számára.

Új ügyfeleket vonzz, Ezáltal zsírégető pálca profitra tehetnek szert.

Egyéb adatok

A képzés célja:Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.

Akiknek ajánljuk:Frissítő- vagy gyógy masszőr oklevéllel rendelkező masszőröknek, akik szeretnék szolgáltatásaikat bővíteni, továbbá kozmetikusoknak, természetgyógyászoknak és gyógytornászoknak. Elhelyezkedési lehetőség:Vállalkozóként, wellness- spa gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben, kozmetikában, fitnesz szalonokban.

zsírégető pálca hogyan lehet fogyni fogyás nélkül

Képzés ideje:1 nap szükség esetén plusz óra ingyenesen igénybe vehető A képzés az alábbi városokban indul: Székesfehérvár, Budapest Felszerelés, eszközök:fürdőruha, 2 db törölköző, papucs A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők az Enterside Kft.

A Tanúsítványok Angol és Német nyelven is elérhetőek! Angol illetve Német nyelvű Tanúsítványainkat a külföldi hotelek, kozmetikai és fitness szalonok is elismerik, vagy akár külföldi vállalkozásra is alkalmasak.

Szerző: Katona Zoltán Nemrégiben megosztottunk egy előtte utána képet a Facebook oldalunkon, amin egy 60 év feletti hölgy látható, aki kora ellenére is úgy döntött harcba száll a plusz kilókkal. Rengeteg befektetett idő és energia hatására a hölgy szuper formába hozta magát, a változást pedig Instagram oldalán dokumentálta.

Az oktatások hétvégi vagy hétköznapi, heti 1x1 napos tanrendben zajlanak, a jelentkezési lap kitöltése után az időpontok az Oktatókkal rugalmasan egyeztethetőek, így kényelmesen munka mellet is elvégezhetőek a tanfolyamok. A képzés helyszíne a tanfolyam típusától függően változhat, zsírégető pálca a pontos címet és a további tudnivalókat vagy emailben, vagy telefonon ismertetjük a tanulókkal.

Alultápláltságot jelent.

A jelentkezési lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel zsírégető pálca jár! Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésed, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és Oktatónk mihamarabb felveszi veled a kapcsolatot.

HASRÓL FOGYÁS - célzott zsírégetés

Jelentkezési lap Amennyiben a fenti időpontok nem felelnek meg, vagy jelenleg nem indul tanfolyam a témában, de szeretne egy későbbi időpontra regisztrálni kérjük, kattintson a Jelentkezési laprarögzítse adatait és mi értesítjük, amikor újabb tanfolyam indul. Az Enterside Oktatási Központ nevet, a tanfolyamok elnevezését, a www.

  1. Fogyás a testtípus
  2. Le tudja fogyni a tai chi
  3. Lugosító, egészséges ásványvíz készítő pálca
  4. Edzés 60 év felett – nem lehetetlen! | Zsírégetés Harcosai