Zsírégető rétegek, Tekerj a zsírrétegek ellen!


Három különböző erősséggel a bőr három rétegét lehet megcélozni.

zsírégető rétegek

A készülék a program során hőt termel különböző programoknál más-más rádiófrekvenciákkal dolgozikígy a hatása zsírégető rétegek nagyobb. Egészen a subcutisig, azaz a bőr alatti zsírszövetig hat. A zsír hő hatására áteresztővé válik, cseppfolyósodik, majd a sejthártyákon át távozik a nyirokba, onnan pedig  természetes módon távozik.

zsírégető rétegek

A kollagén, amely bőrünkben van felmelegítve, megkeményedik és ezáltal a bőr xango fogyás. A kötőszövet kifeszül a felső bőrrétegekkel együtt. EMS, vagyis elektromos izomstimuláció.

zsírégető rétegek

Erősíti a mélyen lévő izomrostokat és építi az izomzatot, így erősebbé és zsírégető rétegek válik, és visszanyeri zsírégető rétegek kontúrját. Mikrovibráció, amely lazítja a sejtek közötti állományokat, és gondoskodik róla, hogy a Byas Body Lifter kezelő gél LIPOrelease hatóanyag-összessége a mélyebb bőrrétegeket is elérje.

zsírégető rétegek

A készülékkel a LIPOrelease Active complex egészen a bőr alsó rétegeibe tudja kifejteni hatását, ezáltal a sokkal több zsírégető rétegek nyílik: a testméretek csökkentésére; a striák — terhességi csíkok, narancsbőr eltüntetésére; a zsírsejtek stimulálásával eltüntetni a felesleges kilókat; a makacs, problémás helyekről is eltávolítani a felesleget; fogyást követő szisztematikus bőrfeszítésére; a mélyizomzat célzott erősítésére.

A felhám a szarurétegből és a bazális rétegből áll, utóbbi sejtosztódás révén pótolja az elhalt sejteket. A felső szaruréteg 4 héten belül képes teljesen megújulni.

zsírégető rétegek

A napfény elleni természetes védelmet a pigmentsejtek melanintermelése biztosítja. A kollagén adja a bőr szakítószilárdságát. Fő feladatai az energiatermelés szabályozása, a hőtermelés és a tápanyagok, így a zsír elraktározása, valamint a nyomás, ütés és hőveszteség elleni védelem.

zsírégető rétegek

Debreczeni Zita ajánlásával angol nyelvű videó További ultrahangos zsírbontó készülék - Forever Slim A ForevelSlim ultrahangos zsírbontógépet megrendelheti a forgalmazónál: Forever Slim kavitációs zsírbontó ár: