Zsírégetés lélegezzen


Szerző: Ripost Ma már a csapból is a diéta folyik: add le a zsírt a karodról, a combodról, a fenekedről; mozogj, kerüld a szénhidrátokat, gyilkod le módszeresen a hájadat!

karcsúsító bőr nadrág

De ha leadsz tíz kilót, az hova tűnik? Egy kutatás utánajárt a dolognak.

hogyan fogyott le cseke katinka

A kutatást végző csapat először is megkérdezett hozzáértőt: orvosokat, dietetikusokat, személyi edzőket. Az eredmény megdöbbentő volt: legtöbbjük nem tudta, mi történik fogyáskor a temérdek mennyiségű zsírral.

Tények a zsírégetésről A zsírégetés biológiai háttere A zsírsejtek mindig megtalálhatók a szervezetben, soha nem tűnnek el, számuk nagyjából éves korra stabilizálódik — ezért is fontos már gyerekkorban figyelni az egészséges étkezésre.

A legnagyobb tévhit az, hogy az elégetett zsír energiává alakul. Ugyanis az anyagmegmaradás elmélete alapján ez lehetetlen.

Főoldal » Diéta » Fogyókúra, elhízás » Hatékonyabb zsírégetés Sokan panaszkodnak, hogy hiába a kitartó edzés, heti többszöri torna, nagyon lassan indul be a változás. Éppen azok a zsírpárnák ragaszkodnak eredeti helyükhöz, amelyektől leginkább szeretnénk megszabadulni, ahelyett, hogy megadnák magukat és izommá alakulnának.

A másik tévhit, hogy izommá alakul, ez pedig biológiai képtelenség, mások szerint pedig a bélrendszeren keresztül távozik. A valóság azonban sokkal egyszerűbb.

15 PERCES HIIT EDZÉS - EXTRA ZSÍRÉGETÉS / ESZKÖZÖK NÉLKÜL / KOLOSZÁR ENIKŐ

A zsír széndioxiddá és vízzé alakul a diéta és edzés során. Előbbit kilélegezzük, utóbbi izzadással vagy vizeléssel távozik.

Hatékonyabb zsírégetés :: Fogyókúra, elhízás - InforMed Orvosi és Életmód portál ::

Tíz kiló súlyfelesleg leadása esetén pontosan 8,4 kilogramm zsír távozik a lehelettel, a fennmaradó 1,6 kiló pedig vízzé változik. Más szóval: fogyókúrakor a súlyfeleslegünk nagyobb részét kilélegezzük.

fogyás 36 éves kornál

Joggal tehetnéd fel a kérdést: akkor minek torna, simán csak többször kell lélegezni, és már oda is a zsír, nem? Sajnos ez nem így zsírégetés lélegezzen, ugyanis a kilégzéstől termelődik ugyan széndioxid, de több zsírégetés lélegezzen lesz, ha többet lélegzel; legfeljebb elszédülsz, elálmosodsz.

A zsírt át kell alakítani ahhoz, hogy ki tudjuk zsírégetés lélegezzen.

fogyás szédülés étvágytalanság

És ennek az egyetlen módja a mozgás. Persze az sem árt, ha közben kevesebb kalóriát viszünk be, nehogy gyorsabban rakódjon le, mint ahogy kilélegezzük….

folyamatosan fogyni