Zyzz zsírégető


Zyzz - The Ultimate Compilation

Teljes név: Aziz Sergeyevich Shavershian Született: zyzz zsírégető Már a középiskola ideje alatt is inspirálta a bátyja, Chestbrah lásd az alábbi fényképetaki szintén edzett, így ő is elkezdett magán keményen dolgozni. Tanult a táplálkozásról és az edzésekről, amíg egy olyan stádiumig el nem jutott, hogy napi három-négy órát töltött fitneszteremben.

zyzz zsírégető

A kedvenc professzionális testépítői közé Arnold Schwarzenegger és Frank Zane tartoztak. A valóban hatalmas sikerét, a közösségi hálózatoknak köszönhette. Később viszont egyetlen motivációja volt — úgy akart kinézni, mint egy élő műalkotás, ill.

Ki is valójában Zyzz?

Az edzésének az elvei Még a halála után is, az élete az egyik legforróbb téma volt, legalábbis a kezdő testépítők és lelkes fitnesz rajongók körében. Kiegyensúlyozott intenzív edzési terv, egészséges táplálkozás, s egyúttal egy pörgős, bulikkal teli életstílus, ez mind az ő élete volt.

zyzz zsírégető

Zyzz mindig támogatta a rajongóit, hogy álljanak fel a komfort zónájukból és váljanak olyan személyekké, amilyenek lenni szeretnének. A kezdetben vékonyka, alacsony önbizalommal és önbecsüléssel rendelkező középiskolás srác, kitűnő példája volt annak, hogy zyzz zsírégető mindent lehet kemény munkával és önfeláldozással elérni. Állította, hogy mindennek az alapja leküzdeni önmagunkat, a cél vizualizálása és a teljes összpontosítás az edzésre.

zyzz zsírégető

Indítsuk el a kedvenc zenénket és zárjuk ki az összes negatív energiát a fejünkből. Ezáltal a siker garantált!

zyzz zsírégető

Zyzz edzésterve heti 5 edzésből állt. Az edzésterveinek a legfőbb célja a saját határainak kitolása és a fejlődés minden edzés során. Ha az edzései közül ki kellett volna három kedvenc gyakorlatot választania, az a felhúzás, oldalemelés tárogatás és benchpress egykezes súlyzókkal a ferde padon, fejjel felfelé lenne.

zyzz zsírégető