Akkumulátor lefogy


akkumulátor lefogy hogyan lehet maximalizálni a fogyást

OldAkita aktív tag Kedves Brogyi! Kérlek újfent erősítsd meg.

akkumulátor lefogy mi segiti a fogyast

Ha egy olyan aksit töltök ami az autóban marad télen az udvaron, akkor rajta maradhat a CTEK 5-ös? Mert eddigi tudásom szerint télen nem lehet tölteni.

Mondjuk ennek ellentmond hogy ha télen kocsikázunk akkor is tölt automatikusan ahogyan mindig amikor jár a motor. Boldog lennék ha télen is töltőn maradhatna.

Akkor egy fogyasztásmérőt tettem elé és olyan téves megállapítást tettem amit kénytelen vagyok visszavonni. Azt állítottam hogy tizenegynéhány Wattot akkor is eszik ha már feltöltött.

Felvétel a kívánságlistára Telepítés Fordít-a telefon-ba-a személyes mér elvesztés és egészség nyomozó személy. Legjobb alkalmazás-hoz lefogy-ból kalóriák főzőlap vezetett alkalmasság tervez. Nyom mennyi messzeség Ön fed és mennyi kalóriák önnek van főzőlap csak letölt ez alkalmazás.

Ez nem igaz. Lassan 8 hónapja folyamatosan rajta van és bár Watt-ot nem tudok mondani pontosat de ha valaki szakadatlan rajta hagyja mikor tényleg feltöltött és csepptöltésre áll rá akkor már olyan keveset fogyaszt hogy havonta nem több 50FT-nál.

Medgyasszay Csaba Amit az akkumulátorokról és a töltőkről tudni kell!

Ami a melegedést illeti, valóban a langyos és a meleg közötti állapotot lehet tapintani akkumulátor lefogy alján, de ehhez hozzá kell tennem hogy nyáron amikor akkumulátor lefogy árnyékban napon meg körül, akkor a CTEK MXS5 a motorháztető alatt, vígan töltött, nem sípolt, vagy ha igen nem hallottam soha. Ez aksi gondozásmentes, feltételezem ki sem lehet nyitni.

Azonban azt olvastam ha egy ilyen aksi teljesen fel van töltve akkor a gyárilag kialakított szellőzőn ki tud párologni a pezsgő elektrolit.

akkumulátor lefogy a családom nem segít nekem a fogyásban

Mivel az enyém folyamatosan feltöltött állapotban van, tehát elvileg pezseg, akkor vajon folyamatosan párolog is? Mert akkor akkumulátor lefogy végén csak lefogy az elektrolit hiába gondozásmentes.

akkumulátor lefogy fogyni a csípő férfi

Vagy rosszul gondolom?