Change4life lefogy. 🏥 "Tíz diétát csináltam 50 nap alatt, és azt találtam, hogy ez tényleg működik"


Súlycsökkentő útjának gyakorlati alkotóeleme az volt, hogy minden 5 napos étkezési szakaszban 5km-t futtasson.

diétás rakott karfiol

Az NHS tanácsát követő öt napja során Andy change4life lefogy súlycsökkentési terv egészséges táplálkozási elveit alkalmazta, amelyek a következőket tartalmazzák: étkezés tervezése az Eatwell Guide által bemutatott tanácsok alapján naponta legalább 5 adagot különféle gyümölcsöt és zöldséget eszik kisebb adagokat eszik az change4life lefogy kihagyása, beleértve a reggelit Azt mondja, hogy az NHS tanácsai segítettek neki jobban megérteni az élelmiszer-címkéket, amelyek hasznosnak bizonyultak, amikor megpróbálták egészségesebb döntéseket hozni a szupermarketben.

Néhány étel, amelyet Andy evett az NHS rendszerében, az alábbiakat tartalmazza: házi chili con carne tészta házi készítésű zöldségmártással csirke saláta kabát burgonyával További egészséges étkezési ötletekkel nézze meg a Change4Life intelligens receptek alkalmazást az iTunesban és a Google Playen.

lehet zaklatás, hogy u lefogy

Soha nem éreztem magam bűnösnek. Nincs semmi változás.

fogyás tűkkel

További irodalom Vigyázzon, ha hamis vagy engedély nélküli orvosi termékeket vásárol fogyókúraként. Tájékozódjon és tudja, mit vásárol.

8 egyszerű módszer a fogyáshoz

Az új 12 hetes fogyási útmutatónk egyesíti az egészségesebb táplálkozással és change4life lefogy testmozgással kapcsolatos tanácsokat.