Fogyás filozófiája, Tartós fogyás a 3 órás diétával | Well&fit


További cikkeink a témában

Azt eszel, amit akarsz, csak az időre kell figyelned. Az eredmény: folyamatos, tartós fogyás. A 3 órás diétát ben találta ki Jorge Cruise, aki túlsúlyos gyerek volt, és fogyásához és teste formába hozásához nem használt semmilyen más szigorú diétát.

Azóta […] Lehet, hogy elsőre furcsán hangzik a 3 órás diéta, de valójában semmi különös nincs benne. Azóta számtalan helyen, televízióban és újságokban hirdeti filozófiáját, valamint két bestsellert jelentetett meg a témában.

Ezek is érdekelhetnek

A 3 órás diéta alapfilozófiája szerint az étkezések időelosztása sokkal fontosabb, mint a táplálékok, amiket a nap folyamán elfogyasztunk. Eszerint fogyás filozófiája test alapanyagcseréje felgyorsítható, ha pontosan 3 óránként étkezünk.

Intuitív étkezés: filozófia, nem diéta

Fogyás filozófiája a rendszeres időbeosztás a lényege a sokak szerint nagyon hatékony fogyókúrának, mivel a szervezet több kalóriát tud elégetni. Bár semmilyen vizsgálat nem igazolja az elméletet, azért ártani nem árt. Ez a fajta időbeosztás segít, hogy változtassunk rossz táplálkozási szokásainkon, hogy egészségesebbek lehessünk, és jobban érezhessük magunkat.

A 3 fogyni kérdezők diéta fő szabályai A felkelést követő egy órán belül fogyaszd el a reggelidet!

anya fogyás sikertörténetek

A reggeli első étkezéstől számítva egyél valamit minden harmadik órában! Fejezd be az evést három órával lefekvés előtt!

MME Egészséges 0 "Éld meg a pillanatot! Ez normális, de nem helyes. Ám van egy módszer, amelynek elsajátításával lelassíthatsz, és maximálisan kiélvezheted egy-egy étel ízét, tökéletes harmóniába kerülve a világgal és önmagaddal. Az pedig, hogy így még fogyókúrázni is könnyebb, csak hab a tortán.

A diéta megfelelő felépítése a következő: minden nap három fő étkezésből áll, ezek között pedig a megfelelő időben két-két kisebb étkezést kellene beilleszteni. Mit szabad és mit nem? Bizonyos ételek fogyasztása ugyan ajánlott, azonban a 3 órás diéta egyáltalán nem egy szigorú étrendből álló fogyókúra.

  • Xiao fogyás
  • A törlés kéréséig
  • A Clean Eating filozófiája | Gyors fogyás, Egészség fitnesz, Táplálkozás
  • Hozzászólások 0 A kaizen a lassú, de gördülékeny változtatás filozófiája.
  • Száraz dátumok a fogyás

Mindenképpen fogyás filozófiája a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása. Ez legalább napi nyolc pohár kell, hogy legyen.

Kapcsolódó cikkek

Nagyon fontosak a húsok is, mivel fogyás filozófiája segítenek megtartani az egyensúlyt a szénhidrátok, a proteinek és a zsírok között. Cruise elmélete szerint tulajdonképpen bármit szabad enni, amit csak megkívánunk, a módszer mindenképpen működni fog.

fogyás p90

Egyetlen dolog fogyasztását fogyás filozófiája csak lecsökkenteni, az pedig az alkohol. Még a koffein is megengedett, ami fogyás filozófiája, így szárítja a testet, viszont nagyon fontos, hogy megtartsuk a szervezet hidratáltságát.

Tehát például a kávé megivása után legalább fogyás filozófiája pohár vízre is szükségünk lesz. Mások szerint azonban csak úgy működhet a diéta, ha a kalória bevitelt re csökkentjük egy nap. Akár egy kiló hetente Ha Cruise módszerét választod, akkor akár egy kilót is fogyhatsz egy hét alatt.

Elképesztő átalakuláson ment keresztül apa és fia

A fogyókúrát 28 napig ajánlott folytatni. Ha még ezután is van rajtad fölösleg, akkor nyugodtan folytathatod újabb 28 napig, egészen addig, amíg eléred a kívánt súlyodat. Jó ha tudod, hogy nem elég csak az órád bámulnod.

zsírégető desszert

Mint minden fogyókúra esetén, itt is rendkívül fontos a mozgás. Ha ugyanis felgyorsul az anyagcsere, akkor kétszer annyi izom ég el, mint kalória.

Tehát nagyon fontos a rendszeres testmozgás, amivel karban tarthatod magad, ráadásul így még azt is alakíthatod, honnan fogyjanak a kilók. Kapcsolódó cikkek.

LIV 52 zsír veszteség