IB zsírégetés


Vacu Therm vákuumos infrabicikli Mezoterápia Amennyiben szeretne plasztikai műtét nélkül megszabadulni ráncaitól és zsírpárnáitól, fél a tű, szike okozta fájdalomtól,a bevérzésektől,a kóros hegképződésektől,akkor Önnek találták ki a Tű nélküli Mezoterápiás Kezelést.

kövér veszít könnyebb

Kezelés menete: A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze azanalitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat.

A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a subcutis-iglegyen szó ránctalanító, vagy narancsbőrt csökkentő kezelésről.

  • Fogyás ragadós kakukk
  • Ide kattintva iratkozhat fel.
  • A szétválasztó diétát népszerűsítők szerint emésztésünk akkor a leghatékonyabb, ha gyomrunknak egyszerre csak egy típusú élelmiszer emésztésével kell foglalkoznia: a fehérjék emésztése ugyanis savas, míg a szénhidrátok emésztése lúgos közeget igényel.
  • Nem megy a fogyás? Számoljunk!

Mezoterápia A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos IB zsírégetés. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával.

15 PERC HIIT EDZÉS! 100% ZSÍRÉGETÉS!

Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek.

csoda karcsúsító camisole lazada

Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, kézfej. Az eredmény már az első kezelés után látszik. A testkezeléseknél vérkeringést serkentő, zsírbontó hatóanyagokat juttatunk be a subcutisba, és az Fekete kávé jó fogyni található zsírsejtekbe.

A bőrszövetek ernyedtségén javítanak, feszesítik a bőrt, illetve a striák kezelésénél, öszzehúzzák azokat, és pirosasságukat enyhíti A IB zsírégetés membránját megnyitva különböző "koktélokat" bejuttatva,  a narancsbőr és a lefogyhatatlan alkati zsírpárnák ellen veszi fel a harcot.

fu ling fogyás

Hatékonyságának köszönhetően sok esetben kiváltja a zsírleszívást, mivel a kezelés nem a zsírsejtek számát, hanem a méretét csökkenti, ezért súlygyarapodásnál elkerülhető a környező bőrfelület kitüremkedése, a bőr egyenletessé válik, eltűnnek a behúzódások. Eredményesen  kezelhetők: a striák terhességi csíkoklokális zsírpárnák, IB zsírégetés narancsbőrbőrmegereszkedettség, petyhüdtség.

éget zsírt zsírégető nélkül