Mianmar fogyni


Lélekharangot loptak a temetőből Népes búvársereggel indítottak keresést a világ legnagyobb, évszázadok óta folyékony zsírégető víz mélyén fekvő harangja után Mianmarban, az egykori Burma régi fővárosától délre.

A világon valaha öntött legnagyobb, tonnás bronzharangot Dhammazedi burmai király adományozta ban a burmai buddhisták legszentebb pagodájának, az aranyborítású Svedagonnak.

A harangot az as évek elején ellopta Filipe de Brito Mianmar fogyni kalandor, rozoga hajója azonban elsüllyedt három folyó, a Yangon, a Bago és Pazundaung találkozásánál. Hazai és külföldi kutatócsoportok már régóta szerették volna megtalálni a történelmi műtárgyat, ám a harang vélhetően a folyó aljába mélyen beágyazódva, vastag üledék alatt rejtőzik, s az erős áramlatok és a zavaros víz visszatartotta a kincsvadászokat folyómeder alaposabb átkutatásától, a felszínes keresések pedig nem hoztak eredményt.

Mianmar fogyni rpt a zsírégetésért

A héten újabb, nagyszabású expedíció indult Dhammazedi nagyharangjának felkutatására, a keresésben hetven búvár Mianmar fogyni részt, köztük tíz olyan környékbeli halász, aki képes légzőkészülék nélkül nagy mélységekbe lemerülni.

Win Myint, az expedíció vezetője elmondta az AP hírügynökségnek, mindig is arról álmodozott, hogy kiemeli a harangot és visszaadja a Svedagon pagodának.

Mianmar fogyni 7 kg fogyás egy hónap alatt

Míg Mianmar fogyni biztosítókötéllel lemerülő búvárok a víz mélyén keresik a régiséget, egy csónakról buddhista szerzetesek a biztonságukért imádkoznak.

Az expedíció ezer dolláros költségét adományokból teremtették elő, ebből akár másfél hónapig is folytathatják a kutatást.

Mianmar fogyni ghrp2 mod grf 1- 29 zsírégetés