Missouri fogyás, Fogyni akar? Reggelizzen! | hu


Milyen ételek javítják a sporteredményeket?

missouri fogyás

Azért mielőtt rohannál megenni egy nagy tál spagettit pizzával, olvasd végig a cikket! Edward Weiss, a Missouri állambeli Saint Louis-i Egyetem dietetikaprofesszora és kollégái bebizonyítottákhogy nem csak egyes ételek tudatos fogyasztása, hanem a mediterrán diéta összességében is javíthatja a fizikai teljesítményünket.

Ha fogyni akarsz, reggelizz!

A kutatásban az alanyok az egészséges ételek fogyasztásának köszönhetően hat százalékkal gyorsabban missouri fogyás le az öt kilométeres távot, mint amikor magas cukor- só- és zsírtartalmú élelmiszereket ettek.

A mediterrán étrendekben a hangsúlyt a zöldségek és gyümölcsök mellett a halak, a összetett szénhidrátok és a többszörösen telítetlen zsírsavak kapják. Mindezek, nem mellesleg a fogyás elősegítésén túl, az agyunknak és a szívünknek is nagyon kedvező ételek. Plusz missouri fogyás feledkezzünk meg a vörösborról és a tejtermékekről sem, hiszen ezek is fontos szereplők.

missouri fogyás

Gondolom itt sokaknak rémlik egy közeli tudományos vizsgálatmiszerint egy pohár vörösbor egy edzéssel ér fel, ezzel azért csak óvatosan, gyertek inkább edzeni! Visszatérve az ételekre, ha már a tudatos étkezésnél tartunk, akkor ne csak magunkra, hanem a környezetünkre is gondoljunk.

missouri fogyás

Vagyis igyekezzünk mindig szezonálisan, valamint amiben csak lehet, helyi termékeket vásárolni. De pontosan mit is jelent ez konkrétabban? Itt a tavasz, a teljesség igénye nélkül együnk sok leveles zöldséget, fejes salátát, madársalátát, missouri fogyás, sóskát, spenótot és retket.

missouri fogyás

Sportolóknak kimondottan  ajánlott a mandula, illetve a szintén natúr sótlan napraforgómag, hiszen mind a kettő pozitív hatással van az idegrendszerre, az izmokra, a csontokra és az anyagcseréje is. Mi van a halakkal?

Welcome to Kirksville, MO - Missouri Life TV - Season 5 - Episode 1

Ha halakról van szó, akkor sem kell megijedni, létezik más lehetőség is a csak halászlében ismert ponty, a drága lazac és az ízetlennek tartott fagyasztott pangasiuson kívül is. Például a pisztráng, amit szerencsére már egyre több piaci halasnál, illetve missouri fogyás élelmiszerüzletben elérhető, a másik jó hír, hogy pofon egyszerű és gyors elkészíteni is.

Ha tényleg nagyon könnyű fogásra vágyunk, társítsunk mellé salátát, amit ízesíthetünk egy kevés olívaolajjal vagy joghurttal is. Próbáld ki, és bizonyítsd be nekünk edzésenhogy helytálló a kutatás!

missouri fogyás