Sharapova fogyás


Az ötszörös Grand Slam-győztes játékos az egyik első volt azok között, akik a decemberben tiltólistára került meldonium nevű szerrel buktak meg.

sharapova fogyás

Sarapovának januárban a melbourne-i ausztrál nyílt bajnokságon lett pozitív a doppingtesztje. A 29 éves sharapova fogyás hivatalos Facebook-oldalán értetlenül állt a szervezet döntése előtt, ugyanis véleménye szerint a vele szemben lefolytatott vizsgálat bizonyította, hogy nem teljesítményfokozás céljából használt tiltott szert, illetve tudtán kívül doppingolt.

sharapova fogyás

Hangsúlyozta, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál CAS fog fellebbezni. Sarapova korábban azzal védekezett, hogy a es évek közepén gyakran betegeskedett, magnéziumhiányt, szívritmuszavart állapítottak meg, és cukorbetegségre utaló jeleket találtak nála.

A családjában előfordult cukorbetegség, ezért kezdett gyógyszereket szedni.

Novak Djokovic vs Roger Federer - Wimbledon 2019 - Full Match

A korábbi világelső — akivel a hír napvilágra kerülését követően legnagyobb szponzorai szinte azonnal szakítottak sharapova fogyás eltiltása A véráramlást javító meldonium — amely rajta van az új, január elseje óta érvényes WADA-tiltólistán — szívgyógyszerként Mildronat néven terjedt el a balti államokban és Oroszországban. Ami általánosságban igaz: használata javítja a vérkeringést, a sportolóknál így növeli a fizikai és a mentális terhelhetőséget.

Ezek is érdekelhetik.

sharapova fogyás