Sudafed zsírégető


How to Get Rid of a Stuffy Nose - Congestion Relief - Decongestant - Edgy Edge

A lenyelés vagy a gyomor-reflux folyadékok a torkán felgyülemlik, ami utólagos csepegésnek tűnik. Reklám Otthoni kezelések Otthoni kezelések postnaszális cseppig Számos otthoni kezeléssel fordulhat a postnaszál csepegtető tüneteinek enyhítésére.

sudafed zsírégető

Az over-the-counter dekongestánsok, mint például a pszeudoefedrin Sudafedsegítenek csökkenteni a torlódást és megszüntetni a postnaszális csepegést. Az újabb, nem túlérzékeny antihisztaminok, mint pl.

sudafed zsírégető

A loratadin-pszeudoefedrin Claritinképesek megszabadulni a postnaszális csepegtetéstől. Azonban ezek hatékonyabbak, ha több napig viszi sudafed zsírégető.

sudafed zsírégető

A sóoldat orrspray segíthet megnedvesíteni az orrjáratait és csökkenti a postnaszális csepegtető tüneteit. Ha folyamatos problémák merülnek fel postnaszális csepegtetéssel, akkor kezelőorvosa kortizont szteroid orrspray-t írhat elő.

  • Nem lehet fogyni rendellenesség
  • Tudományos tanulmányok a fogyásról

A sinus öntözőszerszámok, mint például a neti hirdetések fogyás vagy a sinus öblítések, mint a NeilMed-ből származóak, szintén kiöblíthetik a felesleges nyálkat. Az alvás a fejénél kissé emelkedve is elősegítheti a megfelelő vízelvezetést.

sudafed zsírégető

A hidratált tartózkodás ugyanolyan fontos, hogy megakadályozza a postnaszális csepegtetést, mint ahogy kezeli. A meleg vagy forró folyadék fogyasztása, mint a tea vagy a csirke leves, nyálkahártyát nyújthat és megelőzheti a kiszáradást.

sudafed zsírégető

És mint mindig, ne felejtsd el sok vizet inni. Ez meggátolja a nyálkahártyát, és megtartja az orrjáratait, sudafed zsírégető a kellemetlen érzést.

sudafed zsírégető