Ó venus fogyás


Mire most, ó venus fogyás, azon kérdezkedel, Hogy éngem szerelem ennyire hajtott el?

ó venus fogyás ashwagandha ksm- 66 fogyás

Vallyon csak te vagy-é, kit nem gyújthatott fel? Csudálom, ha néked nem volt még közöd evvel!

ó venus fogyás hogyan lehet hasról fogyni

Vehetsz egyébrűl is példát, nemcsak emberrűl. Hát mit csudálsz rajtam, ha szerelmesemért Okos állat lévén gyötrődem nyeréséért? Nézd, a vetemények Tavasznak örülnek, fák és minden füvek Vigadnak béjüttén, mint szeretőjeknek, Gyászokat elvetvén mind fejenként zöldülnek.

ó venus fogyás hagyja abba a kávé fogyás

Az első vétek is lőn szerelem mia, Mert Éva szerelme vitte Ádámot rea. Herculesnek is mi vette volt el eszét, Hogy viselné szeretője öltözetét, Asszony népe között sodorgatná ő szöszét? Salamonnak hol volt nagy tudós elméje, Mikor szeretője pogánságra hitette?

ó venus fogyás Annyira kétségbeesett, hogy lefogy

Ariadne miért adta volt fonalát Theseusnak, ki megölte osztán bátyját? Mért mutatta azzal Labyrinthus útát?

Vasat győz jó acél, Bír kard ellen páncél, Velem pedig szépséged, Szép szád teljes mézzel, Nyelved bölcs beszéddel, Nagy is az emberséged, Kévánom, hogy bánat Ne szálljon soha rád, Ép legyen egészséged. Mert az te szerelmed Engem úgy környülvett, Mint pézsmát ó szelence, Az én szívem kivel Szintén úgy hivült el, Mint tűz miatt kemence, Mert te szépségedbe Szívem úgy merült be, Mint tengerben Velence. Boldogíts kedveddel, Éltess szerelmeddel, Ne vess meg szerelmemért, Kivel engem égetsz, Égetvén emésztesz Bennem minden élő vért, Csak érted hervadok, Szívemnek bút adok, Rólad való gondom sért. Szerelem, micsoda Tövisbűl szőtt csuda, Hegyével sokakot sért, Mert fogását neki Nehezen lelhetni, Jelesben hol meg nem ért, Idővel peniglen Megérhet eszében, Kit okosság jól rá mért. Minden betegséget Orvos megenyhíthet, De az orvos nem szenved, Azki nem egyebtűl, Csak szeretőitűl Minden gyógyulást ó venus fogyás, Nekem is te lehetsz Orvosom, ha szeretsz, Éltem kedvedben lehet.

Azért, hogy inkább szerette Theseust, mint bátyját. Ki volt vallyon jámborb Szent Dávid királnál? De szereté asszont, ki volt Uriásnál, Isten ellen véte, mert vigada ő aznál.

ó venus fogyás esercizi zsírégető

Látd-é, szerelemnek vagyon mely nagy ereje? Priamusnak mi veszté el királságát? Ó venus fogyás és Thisbét, az igen szép leánt Szerelem ölé meg, látod-é nagy hatalmát?

77. Fogyás, súlymegtartás, egészségmegőrzés az én módszeremmel

Hol vitéz Deiphobus szeretője, Lyda? Hol vagyon Carthagóba lakó Elissa? Ezeknek mind csak az szerelem volt gyilkosa.

Fébus az ő tiszta súgárival a hegyeken a fagyot eloszlatta: és azok az ő zőldellő ruházatjokat vissza láttatnak őltözni. Az iszonyú vén cserfák az alpesi kőszirteken már az ő bogos gallyaikról lerázták a tunya zúzmarázt. Az ő kedves régi fészkéből egész az égyiptomi fövényektől fogva a kis fecske jön, általjövén a tengeren. A szerelmes pásztorleány már kinyíltabb ábrázattal fut a szokott forrásra, hogy hajait rendbe szedje.

Leander szerelme, az is egy nagy példa; Jusson Procrisnak is eszedbe halála, Spániába nemrég mint járt Donya Liciza?