Vékony tejsavó


Melegítsük a tejsavót alacsony hőmérsékleten, hogy meleg legyen, keverjük össze a sárgával együtt habverővel a habra. Öntsük a szitált lisztet közvetlenül a habba, majd fokozatosan keverjük össze az egyes részekkel.

De mi van, ha nincs tej a hűtőszekrényben, és az üzletek már bezártak? A tejsavó finom palacsinta eredeti receptjei merülnek fel, amelyekből csodálatos folyékony alapanyagot készítenek a puha és finom fogások elkészítéséhez. A házi tejsavóból finom palacsintákat kapnak, de ha városi viszonyokhoz kapcsolódik, amikor a háziállatokat papagáj vagy akváriumhal képviseli, akkor ezt egy bolt fogja elvégezni.

A tömegnek egy vastag krémhez kell hasonlítania. Amikor vékony tejsavó csomók megjelennek, egy keverővel megverheti.

jp fogyás

Kombinálja a sót és a tojásfehérjét, ostoros, hófehér habot olyan sűrű, hogy a fehérje nem fut vékony tejsavó a kanálról. Adjunk hozzá fehérjehabot, folyamatosan óvatosan keverjük a tésztát, homogenitást kapva. Adja meg a napraforgóolajat, majd az ecetben használt szódát, és tegye félre a vékony tésztát, hogy 10 percig álljon.

10 legfontosabb ok, amiért nem tud lefogyni

A kapott tömegű termékeket szokásos módon sütjük. A recept szerint a tejsavó palacsinta elég sűrű lesz. Ezek ideálisak a főzéshez, például palacsinta torta.

A szóda mennyiségét a savó savtartalma határozza meg. A szódának elegendőnek kell lennie - úgy, hogy az íze egy kicsit érezhető legyen a tesztben. Ezután a tejsavó palacsinta buja lesz.

A fogyásnak egészségügyi előnyei vannak

Ezért a legjobb megoldás a "vállalati" főzéshez - adjon hozzá egy kis szódát a tésztához, keverje össze és próbálja meg. Palacsinta recept nélkül szóda Az egyik klasszikus főzési módszer a szódavíz.

Sporttáplálkozás zsír és vékony: mi a különbség Háromféle fizikum létezik: endomorph, ectomorph és mesomorph. Ez az első tiszt, elhízás hangsúlyos jelei endomorphs. Van egy nagy testű, széles mellkasát.

A palacsinta arany, vékony, finom ízű. Szükséged lesz:.

A szép, formás és feszes izomzat felépítésének egyik alapvető anyaga ez a kiemelkedően magas tisztaságú fehérje.